News | 24/10/2016 Calitate excepțională a designului: Încărcătorul pe pneuri XPower este distins cu Red Dot Design Award 2016

Johann Stickler, director executiv și tehnic în cadrul fabricii Liebherr-Werk Bischofshofen GmbH a ridicat personal premiul internațional pentru încărcătoarele pe pneuri XPower.

Imagine unică, web (95 KB)

Liebherr a primit distincția Red Dot Award 2016 în categoria „Design de produs” pentru noile modele de încărcătoare pe pneuri XPower, de la L550 la L586. Premiul a fost anunțat de un juriu de talie mondială, format din experți renumiți, în cadrul galei Red Dot, care a avut loc pe 4 iulie, în Essen (Germania). Designul inteligent și funcțional al încărcătoarelor pe pneuri XPower a cucerit jurații. Împreună cu reprezentanții echipei sale, Johann Stickler, director executiv și tehnic al fabricii Liebherr-Werk Bischofshofen GmbH, a ridicat personal premiul internațional. După acordarea distincției iF Design Award din luna martie, acesta este al doilea premiu prestigios de design de anul acesta pentru încărcătoarele pe pneuri XPower.

XPower reprezintă noua generație de încărcătoare pe pneuri Liebherr L 550 la L 586, de mare tonaj. Consumul de combustibil, puterea oferită, robustețea și confortul au fost criterii esențiale pentru Liebherr în cursul dezvoltării produsului. Aceste principii au influențat și proiectarea, pentru îmbinarea funcționalității cu estetica.

„Pe perioada proiectării, pe lângă aspecte funcționale precum siguranța și simplitatea în utilizare, ne-am concentrat și pe aspectul utilajului, care denotă forță”, explică Johann Stickler, responsabil pentru dezvoltarea noilor încărcătoare pe pneuri, în calitatea sa de director executiv și tehnic al fabricii Liebherr-Werk Bischofshofen GmbH. „Prin urmare, am pus accentul pe stilul modern, pe care l-am pus în aplicare în mod unitar, de la brațul de ridicare și cabina confortabilă, până la partea din spate a utilajului. Silueta este compactă, iar încărcătoarele pe pneuri dau o impresie de dinamism și putere, chiar și atunci când stau pe loc.