Divizia de hoteluri

Divizia de hoteluri a Liebherr Group operează șase hoteluri de primă clasă. Trei dintre acestea sunt situate în Irlanda, două în Austria și unul în Germania.

Lobby-ul hotelului Löwen Hotel Montafon (Austria)

Lobby-ul hotelului Löwen Hotel Montafon (Austria)

Lobby-ul hotelului Löwen Hotel Montafon (Austria)
Îmbinare între modern și tradițional: lobby-ul hotelului Löwen Hotel Montafon, situat în Schruns (Austria), care a fost complet renovat și inaugurat în toamna anului 2013

Primele hoteluri din Irlanda

Europe Hotel & Resort, primul hotel al Liebherr Group, a fost construit în anii 1960 în Irlanda. A fost urmat la scurt timp de alte două hoteluri: Ard na Sidhe Country House, situat în Killorglin și Dunloe Castle, situat în Beaufort, Killarney. Cele trei hoteluri irlandeze sunt acum operate de compania Liebherr-Gesellschaft Killarney Hotels Ltd.

Sediul central al diviziei, situat în Elveția

Patrimoniul Liebherr Group a fost extins cu alte hoteluri în anii 1980. Liebherr deține Löwen Hotel Montafon din anul 1982, iar compania care operează acest hotel este Hotel Löwen Schruns GmbH. Interalpen-Hotel Tyrol a fost inaugurat în Telfs (Austria) în anul 1985 și este administrat de compania Interalpen-Hotel Tyrol GmbH. Hotel Falken, situat în Memmingen (Germania) face parte din patrimoniul Grupului din anul 1988.

Toate aspectele majore care țin de aceste hoteluri sunt coordonate la nivel central de compania Liebherr-Hotels AG, cu sediul în Bulle (Elveția).

Hotelurile Liebherr Group

Confortul și serviciile oferite de cele șase hoteluri din patrimoniul Liebherr Group sunt potrivite pentru gusturi rafinate.