Divizia de macarale-turn

Această divizie dezvoltă și produce macarale-turn și macarale mobile pentru construcții care satisfac o arie largă de cerințe. Pe fiecare piață regională sunt fabricate macarale special adaptate cerințelor clienților. Această divizie oferă de asemenea servicii de consultanță pentru proiecte care implică, printre altele, construcția de uzine și centrale electrice sau construcția de parcuri eoliene.

Macarale-turn Liebherr folosite pe un șantier de construcții de scară mare

Macarale-turn Liebherr folosite pe un șantier de construcții de scară mare

Macarale-turn Liebherr folosite pe un șantier de construcții de scară mare
Macaralele produse de Liebherr sunt folosite pe șantiere de construcții de scară mare din toată lumea. Gama de servicii oferite de Divizia de macarale-turn include atât planificarea șantierului de construcții, cât și închirierea și vânzarea de utilaje second-hand.

Macarale pentru domenii dificile

În cinci uzine situate în întreaga lume este produsă o gamă largă de macarale cu platformă de rotire la partea superioară, macarale autoridicătoare și macarale mobile pentru construcții; aceste macarale sunt adecvate pentru o varietate de aplicații din diverse domenii. Sarcinile utile ale macaralelor Liebherr sunt cuprinse între 13 și 5.000 de tone. Macaralele ating o înălțime de până la 100 de metri, iar cârligul poate atinge o înălțime maximă de până la 120 de metri, atunci când este montat pe utilaje de sine stătătoare. Această divizie este coordonată de Liebherr-Werk Biberach GmbH (Germania), companie care este de asemenea și uzină de producție.

Planificarea șantierelor de construcții devine una din activitatățile noastre principale

Divizia de macarale-turn a creat o echipă competentă denumită „Liebherr Tower Crane Solutions”, care operează din Biberach an der Riss (Germania), oferind servicii de consultanță pentru proiecte speciale și proiecte de construcție a centralelor și uzinelor electrice și a parcurilor eoliene. În acest scop, echipa apelează la rețeaua globală de companii și distribuitori Liebherr, coordonând colaborarea dintre departamentele de proiectare, statistică, producție, vânzare, închiriere și servicii postvânzare specifice macaralelor-turn. Obiectivul este acela de a oferi clienților din întreaga lume cele mai bune soluții pentru proiectele de construcții pe care le au.

Vânzarea de utilaje second-hand și servicii de închiriere

Compania operează în Biberach un centru de vânzare a utilajelor second-hand și de închiriere a macaralelor-turn. Acest centru este responsabil cu achiziția și vânzarea de macarale Liebherr second-hand în întreaga lume. Tot aici pot fi închiriate echipamente și accesorii provenite de la centrele regionale de închiriere ale companiilor Liebherr.

Gama de produse a Diviziei de macarale-turn

Liebherr vă pune la dispoziție macarale-turn și macarale mobile pentru construcții, care răspund unei palete largi de cerințe.

Uzine de producție

Divizia de macarale-turn operează cinci uzine de producție pe întreg mapamondul.

Biberach an der Riss (Germania)
Guaratinguetá (Brazilia)
Pune (India)
Nizhny Novgorod (Rusia)
Pamplona (Spania)