Divizia de macarale maritime

Această divizie a Liebherr oferă sectorului de manipulare a bunurilor maritime macarale de bord, macarale plutitoare, macarale offshore, macarale pentru containere, macarale portuare mobile, stivuitoare de containere și alte echipamente de manipulare a bunurilor, special proiectate pentru a fi folosite în porturi.

Macaralele pentru containere Liebherr manipulând bunuri într-un port

Macaralele pentru containere Liebherr manipulând bunuri într-un port

Macaralele pentru containere Liebherr manipulând bunuri într-un port
Unul din domeniile în care sunt folosite macaralele maritime Liebherr este încărcarea containerelor pe vase.

Echipamente utilizate în porturi și pe mare

Liebherr furnizează o gamă largă de macarale maritime de înaltă calitate, destinate manipulării tuturor tipurilor de bunuri în porturi și pe mare. Această gamă include macarale pentru transferul containerelor, macarale mobile pe roți și pe căi de rulare cu șine, poduri rulante de descărcare sau manevrare, macarale portuare mobile, stivuitoare de containere, macarale de bord, macarale plutitoare și macarale offshore. Aceste activități de producție sunt reunite sub egida Diviziei de macarale maritime. Liebherr-MCCtec GmbH din Nenzing (Austria) este compania responsabilă cu coordonarea acestei divizii de produs.

Produs în Europa

Divizia de macarale maritime produce echipamente în patru uzine din Europa: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Austria), Liebherr Container Cranes Ltd. în Killarney (Irlanda), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Regatul Unit) și Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Germania). O rețea internațională de servicii asigură faptul că fiecare unitate de producție poate oferi clienților asistență de calitate și poate furniza piese de schimb originale.

Gama de produse a Diviziei de macarale maritime

Divizia de macarale maritime a Liebherr furnizează o gamă extinsă de produse pentru nenumărate operațiuni de manipulare a bunurilor în porturi și offshore.

Uzine de producție

Liebherr dezvoltă și produce macarale maritime în patru uzine de producție din Europa.

Killarney (Irlanda)
Nenzing (Austria)
Rostock (Germania)
Sunderland (Regatul Unit)