Divizia de sisteme aerospațiale și de transport

Divizia de sisteme aerospațiale și de transport furnizează o gamă extinsă de sisteme și componente destinate producătorilor și operatorilor de aeronave și vagoane. De asemenea, această divizie vine în ajutorul clienților săi cu servicii flexibile și personalizate.

Furnizor pentru industria aerospațială și industria feroviară

Furnizor pentru industria aerospațială și industria feroviară

Furnizor pentru industria aerospațială și industria feroviară
Liebherr furnizează soluții, sisteme și componente pentru industria aerospațială și industria feroviară.

Cel mai mare furnizor de sisteme pentru industria aerospațială din lume

Liebherr a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme destinate industriei aerospațiale din lume. Divizia de produse aerospațiale dezvoltă și produce sisteme de control al zborului și acționare, trenuri de aterizare și sisteme de gestionare a traficului aerian. Aceste sisteme pot fi regăsite la bordul multor aeronave: aeronave de mari dimensiuni, aeronave de transport regional, avioane regionale, avioane tip business jet, aeronave militare și elicoptere. Printre clienții noștri se numără aproape toți producătorii renumiți de aeronave. Datorită rețelei globale, Liebherr-Aerospace oferă clienților o gamă extinsă de servicii, care includ reparații și întreținere, asistență tehnică, documentare și logistică pentru piesele de schimb.

Furnizor al industriei feroviare

Divizia de sisteme pentru transport oferă producătorilor și operatorilor de trenuri o gamă largă de sisteme și componente integrate: sisteme de încălzire, ventilare și condiționare a aerului, precum și sisteme de acționare; componentele electronice marca Liebherr sunt folosite în trenurile de mare viteză, în trenurile pentru distanțe lungi, în trenurile de navetă, în garniturile de metrou și în autobuze.

Uzinele de producție ale Diviziei de sisteme aerospațiale și de transport

Divizia de sisteme aerospațiale și de transport produce sisteme aerospațiale în cinci uzine cu sediul în Lindenberg (Germania), Toulouse (Franța), Guaratinguetá (Brazilia), Nizhny Novgorod (Rusia) și Changsha (Republica Populară Chineză). În domeniul sistemelor de transport, divizia operează trei uzine de producție cu sediul în Korneuburg (Austria), Radinovo (Bulgaria) și Zhuji (Republica Populară Chineză). Aceste uzine de producție sunt completate de o rețea globală de vânzări și service.

Această divizie este coordonată de Liebherr-Aerospace & Transportation SAS, companie cu sediul în Toulouse (Franța), care organizează toate activitățile din sfera sistemelor aerospațiale și de transport.

Gama de produse a diviziei de sisteme aerospațiale și de transport

Liebherr furnizează sisteme și componente pentru industria aerospațială și industria feroviară.

Uzine de producție

Liebherr produce sisteme și componente pentru industria aerospațială în cinci uzine de producție situate în întreaga lume.

Changsha (Republica Populară Chineză)
Guaratinguetá (Brazilia)
Lindenberg (Germania)
Nizhny Novgorod (Rusia)
Toulouse (Franța)

Liebherr produce sisteme și componente pentru industria feroviară în trei uzine de producție situate în întreaga lume.

Korneuburg (Austria)
Radinovo (Bulgaria)
Zhuji (Republica Populară Chineză)