Divizia de componente

Activitățile diviziei de componente a Liebherr Group sunt coordonate de Liebherr-Component Technologies AG, cu sediul în Bulle (Elveția). Această divizie este specializată în dezvoltarea, proiectarea, producția și recondiționarea componentelor de înaltă performanță destinate sistemelor de acționare mecanice, hidraulice și electrice, precum și tehnologiilor de comandă.

Rulmenți de diametru mare produși de divizia de componente

Rulmenți de diametru mare produși de divizia de componente

Rulmenți de diametru mare produși de divizia de componente
Rulmenții de diamentru mare fac parte din gama de produse oferite de divizia de componente a Liebherr. Acești rulmenți cu diametru cuprins între 400 și 6.000 mm sunt produși în Biberach (Germania) și Monterrey (Mexic). Ei sunt folosiți în numeroase domenii. Spre exemplu, rulmenții de diametru mare sunt folosiți în producția de turbine eoliene, pentru a calibra paletele rotorului și sunt instalați în generator cu scopul de a controla rotația.

Gamă variată de produse

Gama variată de componente include motoare diesel și pe gaz, sisteme de injecție a carburantului, unități de comandă pentru motoare, pompe și motoare cu pistoane axiale, cilindri hidraulici, rulmenți de diametru mare, angrenaje, troliuri, comutatoare, componente electronice și de putere, precum și software. Aceste componente de înaltă calitate sunt folosite la producția de macarale și echipamente terasiere, în industria minieră și maritimă, la producția de turbine eoliene și vehicule, precum și în ingineria aerospațială și de control al traficului. Efectele de sinergie ale celorlalte divizii de produse ale Liebherr Group sunt folosite pentru a îmbunătăți constant tehnologiile utilizate.

Dezvoltare axată pe client

Cunoștințele avansate privind procesul de producție și operarea unor uzine de producție moderne și flexibile permit companiei Liebherr să ofere clienților săi soluții personalizate. Fiecare componentă este proiectată în funcție de cerințele și nevoile clientului - de la conceptul de produs, dezvoltare, producție și punerea în funcțiune, până la producția în serie. O uzină specializată Liebherr oferă servicii de recondiționare în mai multe etape a componentelor mecanice și hidraulice ale sistemului de propulsie.

Uzine de producție și vânzări pe întreg mapamontul

Liebherr dezvoltă și produce componente în zece uzine de producție. Acestea au sediul în Biberach an der Riss, Deggendorf, Ettlingen, Kirchdorf an der Iller și Lindau (Germania), precum și în Bulle (Elveția), Colmar (Franța), Dalian (Republica Populară Chineză), Monterrey (Mexic) și Guaratinguetá (Brazilia). Liebherr-Components AG, cu sediul în Nussbaumen (Elveția), este responsabilă cu vânzarea și service-ul acestor produse la nivel global, concentrându-se asupra clienților din afara Liebherr Group. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, compania se bazează pe filiale, agenții comerciale și retaileri din alte țări.

Componente pentru produse și sisteme

Liebherr furnizează o gamă extinsă de produse pentru aplicații variate.

Uzine de producție

Divizia de componente a Liebherr Group operează zece uzine de producție la nivel global:

Biberach an der Riss (Germania)
Bulle (Elveția)
Colmar (Franța)
Dalian (Republica Populară Chineză)
Deggendorf (Germania)
Ettlingen (Germania)
Guaratinguetá (Brazilia)
Kirchdorf an der Iller (Germania)
Lindau (Germania)
Monterrey (Mexic)