Divizia de macarale mobile

Gama de produse a Diviziei de macarale mobile include peste 30 de tipuri de macarale cu brațe telescopice și cu zăbrele, montate pe autoșasiu sau pe șenile. Gama de produse este în permanență actualizată și adaptată cerințelor pieței. Compania care coordonează această divizie este Liebherr-Werk Ehingen GmbH (Germania), companie care este și producătorul macaralelor.

Macarale mobile marca Liebherr

Macarale mobile marca Liebherr

Macarale mobile marca Liebherr
Macaralele mobile marca Liebherr sunt caracterizate prin mobilitatea și versatilitatea lor pentru cele mai variate tipuri de aplicații.

Nevoile clientului sunt pe primul loc

Nevoile clientului sunt pe primul loc în fiecare etapă: de la dezvoltarea macaralelor și până la serviciile postvânzare. Divizia stabilește standarde înalte în ce privește calitatea, funcționalitatea și siguranța macaralelor mobile, care au un nivel înalt de fiabilitate pe tot parcursul funcționării. Spre exemplu, Liebherr a brevetat conceptul de macara mobilă tot-teren, iar acum este producătorul celei mai largi game de produse din lume, destinate acestui segment. Compania s-a putut concentra asupra dezvoltării unor brațe din ce în ce mai lungi și mai puternice datorită sistemelor telescopice inovatoare și a formelor de profil. Macaralele cu braț cu zăbrele dezvoltate de Liebherr au ajutat compania să stabilească recorduri în ce privește sarcina utilă și înălțimea de ridicare. O altă realizare: Liebherr PowerBoom, un braț principal dublu cu zăbrele pentru macaralele pe șenile de mare capacitate.

Centre de vânzare în întreaga lume

Macaralele mobile și macaralele pe șenile cu o sarcină utilă mai mare de 300 de tone sunt dezvoltate și produse în Ehingen/Donau (Germania). Liebherr produce macarale pe șenile cu sarcină utilă de până la 300 de tone la uzina din Nenzing (Austria). Această divizie operează, de asemenea, un număr mare de centre de vânzare și service în întreaga lume.

Gama de produse a Diviziei de macarale mobile

Liebherr furnizează macarale mobile și macarale pe șenile, de înaltă calitate, adecvate folosirii în diverse tipuri de aplicații și domenii.

Uzine de producție

Liebherr dezvoltă și produce macarale mobile în două uzine de producție din Europa.

Ehingen/Donau (Germania)
Nenzing (Austria)