Eroii industriei

Utilajele Liebherr pentru manipularea de materiale

Utilaje pentru cerințe ridicate

Liebherr dezvoltă și produce de peste 50 de ani utilaje de manipulare, excavatoare cu cablu, manipulatoare de containere, încărcătoare frontale, încărcătoare cu braț telescopic, buldozere și încărcătoare pe șenile specializate pentru aplicații industriale. În plus, echipamentele și serviciul de relații cu clienții completează cu succes paleta de produse pentru manipularea deșeurilor metalice, a lemnului, a deșeurilor generale și a materialelor vrac

Așteptările pe care utilizatorii le au de la utilajele industriale sunt foarte înalte: Ele trebuie să fie deosebit de robuste, performante, durabile și fiabile pentru ca activitatea utilajelor să fie neîntreruptă și să fie garantată nu numai ziua, ci și noaptea.

Dezvoltarea permanentă și adaptarea la cerințele în continuă schimbare ale pieței permit Liebherr să acopere cerințele speciale ale clienților, depășind așteptările lor. Cabinele liftabile hidraulic ale excavatoarelor industriale, sistemul cinematic P al încărcătoarelor frontale sau sistemele de acționare electrică ce susțin o operare economică a utilajelor reprezintă doar câteva exemple din configurațiile speciale destinate manipulării mărfurilor.

Utilajele de manipulare electrice

Service pentru o industrie în continuă mișcare

Fie că vorbim despre sortarea materiilor prime, de reciclare sau de manipularea în domeniul industriei lemnului sau portuare, randamentul și fiabilitatea reprezintă două caracteristici esențiale în manipularea materialelor și care determină succesul operațiunilor.

Numai un pachet complet compus din utilaje performante și service adaptate la profilul activității pot reprezenta răspunsul adecvat la o astfel de provocare. Service-ul Liebherr este structurat în așa fel, încât să vă ofere cel mai bun suport în viața de zi cu zi.

Contactați-ne acum!

Declarația de confidențialitate a datelor (PDF, 334 KB)