Din generație în generație

Liebherr este o afacere de familie independentă care a ajuns la cea de-a doua și a treia generație de lideri care fac parte din aceeași familie. Această continuitate diferențiază compania și conferă Grupului o bază solidă pentru succes.

Conducerea Grupului Liebherr

Conducerea Grupului Liebherr

Acționarii activi ai familiei (de la stânga la dreapta): Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Philipp Liebherr, Patricia Rüf, Johanna Platt, Isolde Liebherr și Willi Liebherr

Cel mai important organ de conducere şi decizional al grupului de companii este consiliul de administraţie, care este alcătuit exclusiv din membri ai familiei. Acesta ia decizii cu privire la toate aspectele fundamentale legate de politica companiei, de politica de dezvoltare şi de producţie, precum şi de politica financiară şi cea de investiţii. Din acest comitet fac parte, pe lângă fraţii Dr. h.c. Willi Liebherr şi Dr. h.c. Isolde Liebherr, ca reprezentanţi ai celei de-a doua generaţii, şi Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Patricia Rüf, Johanna Platt şi Philipp Liebherr, ca reprezentanţi ai celei de-a treia generaţii de întreprinzători.

Copiii și nepoții fondatorului companiei, Dr.-Ing. E.h. Hans Liebherr, care sunt activi în cadrul Grupului, asigură continuitatea conducerii acestei organizații. Ei asigură faptul că Grupul rămâne inseparabil legat de familia Liebherr, acum și în viitor, și că este condus ca afacere independentă de familie.

Descărcări