Din generație în generație

Liebherr este o afacere de familie independentă care a ajuns la cea de-a doua și a treia generație de lideri care fac parte din aceeași familie. Această continuitate diferențiază compania și conferă Grupului o bază solidă pentru succes.

Conducerea Grupului Liebherr

Conducerea Grupului Liebherr

Acționarii activi ai familiei (de la stânga la dreapta): Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Philipp Liebherr, Patricia Rüf, Johanna Platt, Isolde Liebherr și Willi Liebherr

Cel mai înalt rang din Grup este reprezentat de Adunarea generală a acționarilor, din care fac parte exclusiv membrii familiei. Această adunare are ultimul cuvânt în toate aspectele fundamentale referitoare la politicile companiei, la politica de dezvoltare și de produs, precum și la politica financiară și de investiții. Pe lângă frații Dr. h.c. Willi Liebherr și Dr. h.c. Isolde Liebherr, membrii consiliului de administrație îi includ pe Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Patricia Rüf, Johanna Platt și Philipp Liebherr care reprezintă cea de-a treia generație a companiei.

Copiii și nepoții fondatorului companiei, Dr.-Ing. E.h. Hans Liebherr, care sunt activi în cadrul Grupului, asigură continuitatea conducerii acestei organizații. Ei asigură faptul că Grupul rămâne inseparabil legat de familia Liebherr, acum și în viitor, și că este condus ca afacere independentă de familie.

Descărcări