Divizia de echipamente miniere

Utilajele mari produse de divizia de echipamente miniere a Liebherr Group și adresate pieței internaționale din acest domeniu sunt adecvate pentru exploatările miniere de suprafață. Producția este coordonată de compania-mamă a diviziei, Liebherr-Mining Equipment SAS, al cărei sediu este în Colmar (Franța).

Echipamente pentru mineritul de suprafață

Echipamente pentru mineritul de suprafață

Echipamente pentru mineritul de suprafață
Divizia de echipamente miniere produce camioane de minerit și excavatoare hidraulice destinate exploatărilor miniere de suprafață.

Produse specializate și soluții personalizate

Echipamentele destinate încărcării și transportului materiilor prime sunt produse în două uzine, cu sediul în Colmar (Franța) și Newport News (Virginia, SUA). La momentul actual, gama de produse include opt modele de excavatoare hidraulice mari cu o greutate operațională cuprinsă între 100 și 800 de tone și o putere de până la 3.000 de kW. Cupele acestor excavatoare au o capacitate de până la 47,5 m³. Datorită trasmisiei diesel-electrice, camioanele pentru minerit pot atinge capacități utile cuprinse între 220 și 360 de tone.

Productivitate maximă datorită utilajelor de ultimă generație

Mulțumită numeroaselor inovații, gama de produse Liebherr dispune de cele mai noi tehnologii din industrie. Obiectivul nostru este să vă oferim cea mai largă gamă de produse pentru excavatoarele cu o greutate operațională mai mare de 100 de tone și camioanele pentru minerit cu o capacitate utilă mai mare de 100 de tone.

Principalele obiective de dezvoltare pentru toate clasele de echipamente includ o mare disponibilitate a utilajelor pentru lucru fără întreruperi, fiabilitate tehnică și eficiență energetică maximă de-a lungul întregului sistem de acționare. Pe șantier, excavatoarele miniere și camioanele de minerit Liebherr contribuie foarte mult la creșterea productivității deoarece, comparativ cu alte utilaje, pot transporta mai multe tone pe oră, generând un cost de operare mai mic.

Disponibilitate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână - un factor cheie în ce privește asistența pentru clienți și service-ul la nivel global

În domeniul mineritului de suprafață, utilajele de înaltă performanță trebuie să fie disponibile permanent. Din acest motiv, serviciile pentru clienți joacă un rol foarte important în industria minieră. Divizia de echipamente miniere a Liebherr investește permanent în extinderea rețelei de service a propriilor sale filiale: Liebherr asigură disponibilitatea pieselor de schimb, recondiționarea componentelor, precum și calificarea și instruirea angajaților din echipa de service. Toate acestea oferă clienților noștri un pachet de servicii complete pe durata întregului ciclu de viață al utilajului.

Gama de produse a Diviziei de echipamente miniere

Divizia de echipamente miniere produce utilaje de înaltă performanță pentru industria mineritului de suprafață.

Uzine de producție

Divizia de echipamente miniere a Liebherr Group operează două uzine de producție.

Colmar (Franța)
Newport News (SUA)