Liebherr în România

Grupul Liebherr este prezent pe piața din România de la înființarea firmei Liebherr-România S.R.L., în anul 2005. Compania se ocupă cu comercializarea și prestarea de lucrări de service pentru utilaje de construcții, macarale mobile si pe șenile, macarale turn precum și macarale portuare. Având puncte de lucru în: Constanța, Piatra Neamț, Cluj, Timișoara și București, echipele de service pot reacționa rapid și se pot adapta ușor necesităților clienților. În plus, o flotă de mașini de service complet echipate susțin calitatea ridicată a service-ului. Liebherr-Romania S.R.L. este de asemenea legătura dintre clienții din România și centrele de producție din Lindenberg și Kempten din Germania, Toulouse din Franța și Nenzing din Austria.

Locații

Sediul central al Liebherr România se află în Otopeni ( București ). Alte 4 sucursale sunt situate în Cluj Napoca, Constanța, Piatra Neamț și Timișoara. Mai mult decât atât, compania are mai multe puncte de service pe tot teritoriul țării.

Liebherr-Romania S.R.L. din Otopeni

Liebherr-Romania S.R.L. oferă asistenţă clienţilor de pe piaţa românească. Gama de produse a companiei include produse Liebherr din aria utilajelor terasiere, a echipamentelor industriale de manipulare a materialelor precum si a macaralelor turn, automacaralelor si macaralelor portuare mobile.

Adresa

Liebherr-Romania S.R.L.

Str. Horia Cloşca şi Crişan, no. 61-63

Office building II, Etaj 3

75100 Otopeni, Jud. Ilfov

România

Liebherr-Romania S.R.L. în Constanța

Sucursala Liebherr România localizată în Constanța este responsabilă pentru vânzarea și asistența tehnică a utilajelor terasiere precum și a echipamentelor portuare în următoarele județe: Brăila, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița, Tulcea.

Adresa

Liebherr-Romania S.R.L.

Constanta

Bd. Aurel Vlaicu nr. 186

900330 Constanta, Jud. Constanta

România

Liebherr-Romania S.R.L. în Piatra Neamț

Sucursala din Piatra Neamț este responsabilă pentru vânzarea de utilaje terasiere și oferă suport clienților din județele: Bacău, Botoșani, Covasna, Harghita, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea.

Adresa

Liebherr-Romania S.R.L.

Piatra-Neamt

Str. Duraului nr. 17

610004 Piatra Neamt, Jud. Neamt

România

Liebherr-Romania S.R.L.în Cluj Napoca

Sucursala Liebherr România localizată în Cluj Napoca este responsabilă pentru vânzarea și asistența tehnică a utilajelor terasiere în următoarele județe: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu.

Adresa

Liebherr-Romania S.R.L.

Cluj Napoca

Comuna Floresti, sat Luna de Sus

FN, DN 1, Km.490+13

407280 Jud. Cluj

România

Liebherr-Romania S.R.L. în Timișoara

Sucursala din Timișoara este responsabilă pentru vânzarea și asistența tehnică a utilajelor terasiere în următoarele județe: Arad, Bihor, Caras Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Timis.

Adresa

Liebherr-Romania S.R.L.

Timisoara

Zona Industriala II; DN59A

Cladirea Vaderstad; Comuna Sacalaz

307370 Jud. Timis

România

Contact

În această secțiune puteți găsi datele de contact pentru departamentele de vânzări, service și piese de schimb ale Liebherr-Romania S.R.L. Contact

Diviziile de produse Liebherr

Liebherr este considerată un pilon al progresului tehnologic în multe domenii. Cele unsprezece divizii ale Liebherr Group și gama largă de produse sunt rezultatul a decenii de experiență și expertiză acumulate. Diviziile de produse Liebherr