Divizia de tehnologia betonului

Liebherr este un furnizor mondial de tehnologie a betonului. Compania vă poate oferi soluția ideală pentru producția eficientă și transportul optim al betonului de înaltă calitate, conform nevoilor dumneavoastră.

Produsele diviziei de tehnologia betonului

Produsele diviziei de tehnologia betonului

Produsele diviziei de tehnologia betonului
Pompele de beton, autobetonierele și stațiile de betoane fixe fac parte din gama de produse a diviziei Liebherr pentru tehnologia betonului.

Producția și transportul betonului

Gama de echipamente pentru tehnologia betonului include stații de betoane fixe de diferite mărimi și modele, pompe de beton, autobetoniere, benzi transportatoare pentru autobetoniere, tehnologii de măsurare și control și sisteme de reciclare a reziduurilor de beton.

Furnizor și expert în domeniul tehnologiei betonului

Liebherr este un producător de renume în aria echipamentelor de înaltă calitate pentru tehnologia betonului. Această divizie operează propriul centru de testare cu laborator pentru betoane, în Bad Schussenried (Germania). Testele de mixare care implică materiale sau rețete diferite sunt realizate în colaborare cu clientul.

Uzine de producție în întreaga lume

În afară de Bad Schussenried, divizia de tehnologia betonului operează uzine de producție în Neu-Ulm, Guaratinguetá (Brazilia), Rayong (Tailanda) și Xuzhou (Republica Populară Chineză). Această divizie este coordonată de Liebherr-Mischtechnik GmbH, cu sediul în Bad Schussenried (Germania).

Gama de produse pentru tehnologia betonului

Oferta Liebherr include o gamă extinsă de echipamente pentru tehnologia betonului.

Uzine de producție

Divizia de tehnologia betonului operează cinci uzine de producție pe întreg mapamondul:

Bad Schussenried (Germania)
Guaratinguetá (Brazilia)
Neu-Ulm (Germania)
Rayong (Tailanda)
Xuzhou (Republica Populară Chineză)