News | 30/09/2016 Liebherr câștigă încă un premiu

Dr. Ulrich Hamme (stânga) și Dr. Herbert Pfab (dreapta) au ridicat premiile.

Imagine unică, web (309 KB)

După cele două premii EuroTest câștigate în cadrul Bauma 2016, Liebherr primește, acum, două premii de „Excelență în ingineria echipamentelor” din partea revistei economice Diesel Progress. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la standul expozițional al partenerului său, ZF.

Premiul este acordat pentru douăsprezece categorii diferite. Revistele Diesel Progress International și Diesel Progress North American au făcut apel la cititori să voteze. În total, au fost transmise aproximativ 23.000 de voturi. În categoria de macarale mobile, modelul LTC 1050-3.1 a primit mai mult de 60% din voturi. „Acest procent corespunde aproximativ cotei noastre de piață”, a declarat Dr. Ulrich Hamme. Directorul executiv în tehnologie a ridicat premiul în calitate de reprezentant al Liebherr-Werk Ehingen GmbH, compania care produce macaraua mobilă.

Liebherr-Werk Bischofshofen GmbH a primit premiul categoriei dedicate încărcătoarelor pe pneuri, pentru modelul L 566 XPower. Dr. Herbert Pfab, șef al departamentului de dezvoltare a încărcătoarelor pe pneuri, a ridicat premiul și a explicat motivul inovației tehnologice: „Noile încărcătoare pe pneuri Xpower reprezintă un punct de reper în istoria tehnologică a încărcătoarelor pe pneuri Liebherr. Liebherr-XPower este un concept de utilaj integrat și inovator, care stabilește noi standarde în ceea ce privește consumul de combustibil, performanța, robustețea și confortul. Elementul principal al încărcătorului pe pneuri XPower este transmisia cu divizor de putere, conform Etapei IV/Tier 4f. Liebherr oferă această transmisie ca dotare standard pentru aceste utilaje de tonaj mare.”