Divizia de echipamente terasiere

Divizia de echipamente terasiere produce o gamă largă de produse adecvate pentru multe domenii de aplicare. Liebherr atinge o profunzime impresionantă a gamei de produse prin dezvoltarea propriilor sisteme tehnologice de acționare și control. Compania care coordonează această divizie este Liebherr-EMtec GmbH, care își are sediul în Kirchdorf an der Iller (Germania).

Produsele diviziei de echipamente terasiere

Produsele diviziei de echipamente terasiere

Produsele diviziei de echipamente terasiere
Divizia de echipamente terasiere a Liebherr Group dezvoltă și produce o gamă variată de echipamente terasiere și de manipulare a materialelor.

Opt uzine de producție pe întreg mapamondul

Divizia de echipamente terasiere proiectează și produce o gamă foarte largă de produse în opt uzine amplasate în Europa, Asia și America de Sud. Printre aceste produse se numără și excavatoarele cu roți, excavatoarele pe șenile, macaralele pe șenile, utilajele pentru fundații speciale de adâncime, tractoarele pe șenile, încărcătoarele pe șenile, lansatoarele de conducte, manipulatoarele cu braț telescopic, încărcătoarele pe roți, camioanele articulate și utilajele de manipulare a materialelor. Aceste utilaje se adresează tuturor nevoilor în materie de lucrări tradiționale de terasamente. Ele pot fi folosite și în alte domenii, cum ar fi horticultura, peisagistica, agricultura, silvicultura și fundațiile speciale de mare adâncime. Utilajele de manipulare a materialelor pot fi folosite atât pentru manipularea materiei prime industriale, a materialelor reciclabile și a materialelor lemnoase, cât și pentru manipularea bunurilor în porturile situate pe căi navigabile interioare și în porturile maritime.

Tehnologii și componente cheie marca Liebherr

Componentele cheie ale echipamentelor de terasiere sunt de asemenea fabricate în cadrul companiei, pentru a se putea menține înalta calitate a produselor. Printre aceste componente se numără, spre exemplu, sistemele tehnologice de acționare și control, care includ motoare diesel, componente hidraulice și angrenaje.

Asistență de calitate pentru clienți și rețeaua de servicii

Disponibilitatea față de client este un aspect foarte important pentru producătorii de utilaje de construcții. Din acest motiv, rețeaua noastră internațională de service asigură faptul că fiecare filială oferă clienților asistență de calitate și piese de schimb originale.

Gama de echipamente terasiere

Oferta Liebherr include o gamă extinsă de echipamente terasiere.

Uzine de producție

Divizia de echipamente terasiere operează opt uzine de producție pe întreg mapamondul:

Bischofshofen (Austria)
Colmar (Franța)
Dalian (Republica Populară Chineză)
Guaratinguetá (Brazilia)
Kirchdorf an der Iller (Germania)
Nenzing (Austria)
Nizhny Novgorod (Rusia)
Telfs (Austria)