Divizia de aparate electrocasnice

Divizia de aparate electrocasnice produce în cinci țări frigidere și congelatoare de uz casnic și comercial. Această divizie este coordonată de Liebherr-Hausgeräte GmbH, cu sediul în Ochsenhausen (Germania).

Tehnologia de răcire Liebherr

Tehnologia de răcire Liebherr

Tehnologia de răcire Liebherr
Frigiderele și congelatoarele Liebherr sunt proiectate pentru a fi folosite în locuințe personale, în comerț și în industrie, fiind caracterizate de o tehnologie de răcire inovatoare și de un design modern.

Tehnologie avansată de răcire și design modern

Gama de aparate electrocasnice a Liebherr este caracterizată prin concepte inovatoare, un design modern și soluții bine gândite, care sporesc confortul utilizatorului. Aceasta include frigidere și congelatoare de mică dimensiune, de sine stătătoare și încorporabile în mobilă, combine frigorifice, frigidere pentru alimente și băuturi, vitrine frigorifice și cu temperatură controlată pentru vinuri, precum și humidoare. Vitrinele frigorifice, lăzile frigorifice, vitrinele frigorifice pentru băuturi și vitrinele frigorifice pentru laboratoare sunt dezvoltate și produse pentru uz profesional în comerțul cu amănuntul și în industrie. Aparatele electrocasnice Liebherr sunt un simbol al calității atât în Europa, cât și în întreaga lume. Peste 7.000 de aparate electrocasnice ies pe porțile uzinelor de producție în fiecare zi.

Patru uzine de producție

Liebherr produce frigidere și congelatoare încă din 1954. Astăzi, acestea sunt produse în patru țări: Germania, Austria, Bulgaria și Malaezia. Toate activitățile acestei divizii sunt coordonate de Liebherr-Hausgeräte GmbH, cu sediul în Ochsenhausen (Germania).

Gama de aparate electrocasnice

Gama de frigidere și congelatoare Liebherr cuprinde peste 3.000 de produse.

Uzine de producție

Liebherr produce frigidere și congelatoare în patru uzine de producție situate în Europa și Asia.

Kluang (Malaezia)
Lienz (Austria)
Ochsenhausen (Germania)
Radinovo (Bulgaria)