Nyheter | 12/09/2022 Stor tro på nye TA 230 Dumper

Få kan måle seg med styrken og kraften som ligger i nye TA 230 Litronic fra Liebherr.

Denne arbeidshesten kan gjøre det tyngste arbeidet i all slags terreng – i time etter time.

TA 230 er spekket med komfort, forsterkninger og tilpasninger slik at den er robust nok til de tøffeste oppgavene.

Dumperen har vært gjennom grundige testkjøringer og kan nå leveres ut til kunder i Norge, forteller salgsansvarlig Morten Holter.

Av høydepunktene trekker Holter fram kvalitet, komfort og sikkerhet.

Vi har gjort store endringer i førerhuset med en førsteklasses stol med sideveis slagdemping. Det er svært god utsikt i alle retninger fra store vinduer.

Førerhuset er designet for å gi føreren best mulig sikt. Store glassvinduer dekker hele fronten og sidepartiene. Godt plasserte sidespeil gir også god sikt bakover.

Dumperen har et kraftig forsterket pendelledd med sentralsmøring. Dermed tåler maskinen den kraftige belastningen godt. Den tåler at du svinger for- og bakvogn uavhengig av hverandre når det er store hindringer på bakken.

Dumperkassa har også fått rett framvegg som gjør det lettere å laste presist. Understellet er konstruert for harde tak og krevende kjøreforhold, hjulene går uavhengig av hverandre bak så dette er en stabil maskin.

Automatisk vekt

Med automatisk vekt som føreren har full kontroll over på LCD-displayet, er det enkelt å følge med på lasten. Det er kan være vanskelige å beregne ulik vekt på tung, våt sand kontra tørr jord, og da er dette spesielt nyttig. I tillegg kan man få montert varslingslys som er godt synlige på utsiden.

Lavt drivstofforbruk

Hvis du bruker 3-4 liter mindre pr. time så blir det penger av det over tid. Så det lønner seg å investere i en dumper som TA 230 som er svært økonomisk i bruk.

Alle maskinene til Liebherr kommer med et stort utvalg tilleggsutstyr. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud!