Avdelingen Husholdningsutstyr

Denne produktavdelingen produserer kjøle- og fryseapparater i fem land til privat og industriell bruk. Den styres av selskapet Liebherr-Hausgeräte GmbH i Ochsenhausen (Tyskland).

Kjøleteknologi i avdelingen for husholdningsutstyr

Kjøleteknologi i avdelingen for husholdningsutstyr

Kjøleteknologi i avdelingen for husholdningsutstyr
Liebherrs kjøleskap og fryseapparater er optimalt utstyrt for bruk i private husholdninger og i handel og industri, og står for innovativ kjøleteknologi og moderne design.

Fremtidsrettet kjøleteknologi og moderne design

Liebherrs program for husholdningsutstyr kjennetegnes av Innovative ideer, moderne design og gjennomtenkte løsninger for høy brukskomfort. Dette omfatter bordkjøleskap, stående og innfelte kjøleskap samt frysebeholdere, kombinerte kjøle- og fryseapparater, kjøleskap for forsyninger og drikkevarer, samt skap for vinlagring og -temperering, samt Humidor-skap. Kjøle- og fryseskap, kjøle- og frysebeholdere, drikkekjøleskap og laboratoriekjøleskap utvikles og produseres for profesjonell bruk i handel og industri. Liebherrs husholdningsapparater står som symbol på kvalitet både i Europa og andre deler av verden. 7000 enheter sendes hver dag ut fra de forskjellige produksjonsanleggene.

Fire produksjonssteder

Liebherr har fremstilt kjøle- og fryseapparater siden 1954. I dag produseres de i fire land: Tyskland, Østerrike, Bulgaria og Malaysia. Liebherr-Hausgeräte GmbH i Ochsenhausen (Tyskland) koordinerer alle avdelingens aktiviteter.

Produktprogram Husholdningsutstyr

Som produsent av kjøle- og fryseapparater har Liebherr over 3000 produkter i sortimentet.

Produksjonssteder

Liebherrs kjøle- og fryseapparater produseres på fire steder i Europa og Asia.