Kjøretøykranavdelingen

Produktspektret til kjøretøykranavdelingen omfatter over 30 forskjellige typer teleskop- og gittermastkraner på mobil- og beltechassis. Produktpaletten blir stadig oppdatert og tilpasset markedskravene. Avdelingen ledes av Liebherr-Werk Ehingen GmbH (Tyskland), som også driver produksjon.

Mobilkraner fra Liebherr

Mobilkraner fra Liebherr

Mobilkraner fra Liebherr
Liebherrs kjøretøykraner utmerker seg med mobilitet og varierte bruksmåter.

Kundebehovene står i midtpunktet

Kundens behov står i første rekke, fra kranenes konstruksjon til service. Avdelingen setter standarder med hensyn til kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Kjøretøykranene oppviser høy grad av tilgjengelighet i arbeidet. Liebherr etablerte f.eks. konseptet terrengmobilkran og tilbyr markedets bredeste produktpalett innen dette segmentet. Takket være innovative teleskoperingssystemer og profilformer kunne det utvikles lengre og sterkere bommer. Helt fra begynnelsen av gittermastkranutviklingen har Liebherr satt rekorder med hensyn til bæreevne og løftehøyde. En annen milestein: Liebherr-PowerBoom, en gittermastbom med dobbelt utføring nederst, for store beltekraner.

Filialer over hele verden

Mobilkraner og beltekraner med nyttelast på over 300 tonn blir utviklet og produsert i Ehingen/Donau (Tyskland). I Nenzing (Østerrike) produserer Liebherr beltekraner med nyttelast på opptil 300 tonn. I tillegg har avdelingen verden over tallrike salgs- og servicefilialer.

Produktprogram kjøretøykraner

Liebherr tilbyr kraftige mobil- og beltekraner for de forskjelligste bruksmåter.

Produksjonssteder

Liebherr utvikler og produserer kjøretøykraner i Europa på to produksjonssteder: