Nyheter | 12/09/2022 Skreddersydde hjulgravere

Svenskene har stylet sine gravemaskiner i mange år, og nå har også nordmenn fått øynene opp for spesialtilpasninger.

Liebherr har hjulgravere i alle størrelser. De kan også leveres med jernbaneunderstell ferdig fra fabrikk. Og vi skreddersyr maskinene akkurat slik kundene ønsker, forteller salgsansvarlig Morten Holter.

Norske kunder har nå fått øynene opp for styling, som ekstra lys, kameraer, iPad-fester og mye mer. Hjulmaskinen som fikk mye oppmerksomhet på Vei og Anlegg 2022 hadde mange detaljer, blant annet BM-feste fra Gjerstad.

De har tegnet det sammen med oss og fått det til å virke sammen med tilhenger, rotortilter og spaker med rullende knapper. Her er det også store hjul.

De ekstra store hjulene gir bedre grep på sølete og vått underlag, men krever mye tilpasning av karosseriet rundt.

Det er en del tilpasninger for å få det til å bli 100 prosent med klaringer, stigtrinn, svingradius. Men vi fikk det til å fungere, og nær sagt alt er mulig for de som ønsker spesialtilpasninger.

A 913 Compact Litronic – økonomisk og fleksibel

Den kompakte A 913 er en allrounder som egner seg til nesten alt. Med et fleksibelt understell med sving på begge akslinger kommer den seg frem selv på trange steder. Hjulgraveren er helt ypperlig for arbeid på små og trange byggeplasser. Med en kjørefart på opptil 35 km/t er den også ideell til jobber som krever forflytning.

Alle maskinene til Liebherr kommer med et stort utvalg tilleggsutstyr. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud!