Avdelingen for maritime kraner

I maritim godshåndtering er Liebherrs avdeling for maritime kraner representert med skips-, flyte- og offshorekraner. containerkraner og mobile havnekraner, reachstackers og andre materialhåndteringsmaskiner som er spesielt utformet for bruk i havner.

Liebherr-containerkraner ved godshåndtering i havnen

Liebherr-containerkraner ved godshåndtering i havnen

Liebherr-containerkraner ved godshåndtering i havnen
Ett av bruksområdene for Liebherrs maritime kraner er lasting og lossing av containere i havner.

Bruk i havner og til sjøs

På området maritime kraner tilbyr Liebherr et variert og bredt produktutvalg for alle typer godsbehandling i havner og til sjøs. Til produktene hører containerlastebroer, samt skinnegående containerstabelkraner med gummihjul, straddle carriers, mobile havnekraner, reachstackers og skips-, flyte- og offshorekraner. Aktivitetene på dette området er samlet i produktavdelingen Maritime kraner, som er underlagt Liebherr-MCCtec GmbH med hovedkontor i Nenzing (Østerrike).

Produksjon i Europa

Produktene i avdelingen Maritime kraner fremstilles på fabrikker i Europa: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Østerrike), Liebherr Container Cranes Ltd. i Killarney (Irland), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Storbritannia) og Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Tyskland). Et komplett, internasjonalt servicenett sørger for kvalifisert kundestøtte på alle anvendelsessteder og for tilførsel av opprinnelige reservedeler.

Produktprogram Maritime kraner

Liebherr-avdelingen Maritime kraner tilbyr et omfattende produktprogram for alle typer godshåndtering i havner og offshore.

Produksjonssteder

Liebherrs maritime kraner utvikles og produseres på fire steder i Europa.