Jordarbeidavdelingen

Jordarbeidavdelingen forener et bredt produktspekter med svært varierte muligheter. Gjennom utviklingen av egne driv- og styresystemer har Liebherr en særlig høy vertikal integrering. Sektorens morselskap er Liebherr-EMtec GmbH med hovedkontor i Kirchdorf an der Iller (Tyskland).

Produkter innen jordarbeidavdelingen

Produkter innen jordarbeidavdelingen

Produkter innen jordarbeidavdelingen
Jordarbeidavdelingen i Liebherr-konsernet utvikler og produserer et stort antall jordforflytnings- og materialhåndteringsmaskiner.

Åtte produksjonssteder verden over

På åtte steder i Europa, Asia og Sør-Amerika utvikler og produserer jordarbeidavdelingen et særdeles omfangsrikt produktprogram. Hertil hører mobilgravemaskiner, bulldosere, hydrauliske kabelgravere, spesialbulldosere, beltelastere, rørleggingsmaskiner, teleskoplastere, hjullastere, leddumpere samt materialhåndteringsmaskiner. Disse maskinene dekker hele spekteret av klassiske jordarbeider. Andre anvendelsesområder er hage- og landskapsdesign, landbruk, skogbruk eller spesialoperasjoner innen bygg og anlegg. Materialhåndteringsmaskinene omfatter feltene råstoff- og resirkuleringsindustri, via trelasthåndtering og til godshåndtering i sjø- og innsjøhavner.

Nøkkelteknologier og komponenter fra Liebherr

For å garantere den høye kvaliteten på produktene fremstiller Liebherr selv viktige komponenter i jordarbeidsmaskinene. Dette gjelder f.eks. hele kjøre- og styreteknikken som består av dieselmotorer, hydraulikk og gir.

Kvalifisert kundestøtte og servicenett

Høy disponibilitet er viktig for byggemaskiner. Et komplett, internasjonalt servicenett sørger for kvalifisert kundestøtte på alle anvendelsessteder og for tilførsel av opprinnelige reservedeler.

Produktprogram for jordarbeid

Liebherr tilbyr en omfattende produktpalett innen jordarbeid.

Produksjonssteder

Jordarbeidavdelingen har åtte produksjonssteder verden over: