Karrieremuligheter kl Liebherr-Norge AS

Det som driver den globale Liebherr Group er en lidenskap for teknologi, oppmerksomhet på kvalitet ned til minste detalj og en tydelig orientering mot produktbruk. Disse verdiene legemliggjør også de ansatte i Liebherr-Norge AS i det daglige arbeidet.

Spennende yrkesfelt

Som arbeidsgiver åpner Liebherr muligheter for bransjebaserte karriereveier. Både slike med og uten yrkeserfaring finner utviklingsmuligheter i de mest varierte yrkes- og forretningsområdene. Mange bedrifter har egen utdanning og har utviklet egne utdanningsprogrammer.

Nåværende ledige stillinger

En rask oversikt over ledige stillinger og treningsplasser over hele verden eller i Norge kan finne arbeidssøkere på den elektroniske jobbportalen. Vi er selvfølgelig også glade hvis du sender inn en søknad på eget initiativ. Kvalifiserte og engasjerte kolleger er alltid velkomne på Liebherr-Norge AS.

Karriere hos Liebherr-Norge AS

Liebherr-Norge AS

Meningen 8

2335 Stange

Norge

HR-kontakt

Corinna Keddeinis

+47 934 85 455
[email protected]

Søknad

Kontakt HR-sjef for spørsmål om ledig stilling. For applikasjonen din bruker du vår nettbaserte jobbportal og der laster du også opp dokumentene dine. Søke online

Liebherr i Norge

Liebherr-Norge har vært ansvarlig for salg av anleggsmaskiner i Norge siden 2011. Liebherr i Norge

Divisjoner

Liebherr former de teknologiske fremskrittene på mange områder. De elleve divisjonene i Liebherr-konsernet og konsernets brede produktsortiment er resultatet av tiår med erfaring og dyptgående kompetanse. Divisjoner