Betongteknikkavdelingen

Som totalleverandør for betongteknikk arbeider Liebherr over hele verden. Bedriften tilbyr den riktige løsningen for ethvert behov når det gjelder økonomisk fremstilling og optimal transport av kvalitetsbetong.

Produkter innen betongteknikkavdelingen

Produkter innen betongteknikkavdelingen

Produkter innen betongteknikkavdelingen
Betongpumpe, betongblander og blandingsanlegg fra produktprogrammet til Liebherrs betongteknikkavdeling.

Transport og fremstilling av betong

Betongteknikkavdelingens produktprogram omfatter bl.a. blandeanlegg med forskjellige størrelser og utførelser, betongpumper, betongblandere, transportbånd for betongblandere, styre- og måleteknikk samt systemer for resirkulering av restbetong.

Totalleverandør og ekspert innen betongteknikk

Liebherr har etablert seg innen betongteknikk som produsent av avanserte maskiner og anlegg for betongproduksjon. Liebherr har et eget moderne teknisk forsøkssenter med betonglaboratorium i Bad Schussenried (Tyskland). Her utføres det blandingsforsøk med forskjellige materialer eller oppskrifter i samarbeid med kundene.

Produksjonsanlegg over hele verden

I tillegg til Bad Schussenried og Neu-Ulm i Tyskland finnes det produksjonsanlegg i Guaratinguetá (Brasil), i Rayong (Thailand) og Xuzhou (Kina). Denne sektoravdelingen ledes av Liebherr-Mischtechnik GmbH i Bad Schussenried (Tyskland).

Produktprogram for betongteknikk

Liebherr tilbyr en omfattende produktpalett innen betongteknikk.

Produksjonssteder

Betongteknikkavdelingen har fem produksjonssteder i verden.