Generációról generációra

A Liebherr egy független családi vállalkozás, amelyet a második és harmadik generáció közösen vezet. Ez a folyamatosság határozza meg a cégcsoportot, és képezi eredményei szilárd alapját.

A Liebherr cégcsoport vezetése

A Liebherr cégcsoport vezetése

Az aktív családi üzlettársak (balról jobbra): Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Philipp Liebherr, Patricia Rüf, Johanna Platt, Isolde Liebherr és Willi Liebherr

A cégcsoport legfelső döntéshozó és vezető szerve az igazgatótanács, amely kizárólag családtagokból áll. Ez dönt a vállalat-, fejlesztés- és termékpolitika, illetve a pénzügyi és beruházási politika alapvető kérdéseiben. Ennek a grémiumnak a tagjai a második generációt képviselő Dr. h.c. Willi Liebherr és Dr. h.c. Isolde Liebherr testvéreken kívül Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht, Patricia Rüf, Johanna Platt és Philipp Liebherr, mint a harmadik vállalkozói generáció képviselői.

A cégalapító Dr.-Ing. E.h. Hans Liebherr cégcsoportban aktív gyermekei és unokái biztosítják a vállalkozás vezetésének folytonosságát. Ők szavatolják, hogy a cégcsoport a jövőben is elválaszthatatlanul kapcsolódik a Liebherr családhoz, és független családi vállalkozásként működik tovább.

Letöltések