Családi vállalkozás vagyunk

A Liebherr cégcsoport száz százalékos családi vállalkozás. Mindig ez a tény határozta meg vállalati kultúránkat, és a jövőben is ez fogja képezni eredményeink szilárd alapját.

„A függetlenség számunkra a gyors és önálló döntéshozatal képességét jelenti.”

Családi vállalkozásként minden tevékenységünkben nagy döntési és cselekvési szabadságra törekszünk. Ennek alapja anyagi függetlenségünk, amelyet határozott gazdálkodással és az elért nyereség vállalatban tartásával érünk el.

Cégcsoportunk határozott profilbővítése hozzájárul az egyes iparágak vagy piacok konjunkturális ingadozásaitól való függetlenséghez. A függetlenség számunkra azt is jelenti, hogy a részletekbe menőkig uralunk kulcsfontosságú technológiákat.

„Nálunk mindig a stabilitás és a megbízhatóság az első.”

Bizalmon és korrekt viselkedésen alapuló szoros kapcsolatban dolgozunk együtt ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel. Ennek során számunkra nem a gyors eredmény a legfontosabb, hanem hosszú távban gondolkodunk.

Valódi hozzáadott értéket és hasznot biztosító, méretre szabott termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Amihez mindig tartjuk magunkat: mi csak akkor lehetünk elégedettek, ha ügyfeleink és üzleti partnereink is azok. 1949-es alapításunk óta ezzel a hozzáállással növekedtünk folyamatosan.

„Szisztematikusan dolgozunk azon, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk.”

A Liebherrt nagy innovációs potenciál és az ötletek eredményes menedzselése jellemzi. A meglevő alapokon folyamatosan fejlesztjük magunkat a vállalat minden tevékenységi területén.

Támogatjuk munkatársaink kreativitását és a legnehezebb technológiai kihívásokra is válaszolunk. Vállalatunk decentralizált felépítése révén olyan helyzetben vagyunk, hogy a globális versenyben rugalmasan tudunk reagálni a piac jeleire és gyorsan át tudjuk ültetni a gyakorlatba az ötleteket.

Ügyfeleink javára képviseljük a technológiai haladást. Új utak és irányzatok kijelölése érdekében minden évben jelentős forrásokat fordítunk kutatásra és fejlesztésre.

„Komolyan úgy gondoljuk, hogy munkatársaink erősen azonosulnak a Liebherr céggel.”

Erősen motivált, hozzáértő munkatársakra építünk, akik hosszú éveken keresztül hűek maradnak hozzánk lelkesedéssel dolgoznak cégünkért.

Ehhez megteremtjük a megfelelő feltételeket: biztos munkahelyeket és egészséges munkakörnyezetet kínálunk. Munkatársaink egyszerű hierarchiákban felelősségteljes feladatokat látnak el, és munkájukban nagy döntési szabadsággal rendelkeznek. Támogatjuk a cégszerű gondolkodásmódot és képzési, illetve továbbképzési programokkal támogatjuk munkatársainkat.

A Liebherr a sokszínűség híve, kulturális vonatkozásban is. Az országhatárokon túlnyúló szoros csapatmunka gazdagítja vállalatunkat. A cégen belüli együttműködést jó modor, kölcsönös tisztelet, korrekt viselkedés és bizalom jellemzi.

„A legkiválóbb teljesítményre törekszünk, szenvedéllyel dolgozunk rajta.”

Termékeinknek és szolgáltatásainknak mindig nyújtaniuk kell azt, amit a Liebherr ígér: a legkiválóbb minőséget és határozott hozzájárulást ügyfeleink eredményességéhez. Nálunk ez a legmagasabb prioritás. Folyamatos befektetésekkel korszerűsítjük gyártóhelyeinket annak érdekében, hogy biztosíthassuk ezt a minőséget termékeink előállítása közben. Támogatjuk a minőségtudatosságot és meg is követeljük – nemcsak saját magunktól, hanem partnervállalatainktól is.

„Mindig felelősséggel viseltetünk a vállalattal és a környezettel szemben.”

Világszerte aktív családi vállalkozásként nagy felelősséget viselünk a vállalattal és a környezettel szemben is. Meggyőződésünk, hogy csak akkor lehetünk hosszú távon nyereségesek, ha munkánk során ezt mindig szem előtt tartjuk.

Az emberek és a környezet védelme kiemelt jelentőséggel bír a vállalat tevékenységében. Termékeink és azok gyártása szempontjából ez azt jelenti, hogy biztonságosnak, hatékonynak és környezetbarátnak kell lenniük.

Számunkra, mint családi vállalkozás számára a feddhetetlen viselkedés igen magas értéket képvisel. A sportszerű verseny mellett kötelezzük el magunkat a világ minden piacán.

A Liebherr cégcsoport hosszú története során felelősségteljes, jövőorientált működésének köszönhetően eredményesen fejlődött. Ezért továbbra is egyik alapelvünk marad, hogy már ma a holnapra gondolunk.