A cégcsoport szállodái

Hans Liebherr már az 1950-es évek épített egy vendégházat Délnyugat-Írországban az új gyár látogatóinak elhelyezésére. Ebben az idilli környezetben jött létre nem sokkal később az első szálloda. Napjainkban a cégcsoport összesen hat felső kategóriás szállodát működtet Írországban, Ausztriában és Németországban.

1985 Hans Liebherr Barbara Mayerrel, az Interalpen-Hotel Tyrol (Ausztria) akkori igazgatójával.

1985 Hans Liebherr Barbara Mayerrel, az Interalpen-Hotel Tyrol (Ausztria) akkori igazgatójával.

Az 1980-as évek közepén nyílik meg az Interalpen-Hotel Tyrol a tiroli hegyekben. Napjainkban az 5 csillagos felső kategóriás hotel az előkelő „Leading Hotels of the World” csoport tagja.

Amikor a cégalapító Hans Liebherr 1958-ban az Írországi Killarneyben egy új gyártási helyet nyitott, a régióban nem volt lehetőség a látogatók elszállásolására. Ezért először építtetett egy vendégházat. Kis idő múlva megszerzett egy ingatlant közvetlenül a tó partján. Az eredetileg tervezett gyárépület helyett az idilli fekvésű területen felépíti első, „The Europe” nevű szállodáját. Ezzel létrehozza az új üzletágat – ez a Liebherr-Hotels.

Igényes házak

Pár éven belül két újabb szálloda nyílik az írországi Grafschaft Kerryben, a „Dunloe” és az „Ard na Sidhe Country House”. Mindkettő megnyerő környezetben fekszik és különleges kényelmet kínál a vendégek számára. Napjainkban a cégcsoport összesen hat felső kategóriás szállodát működtet Írországban, Ausztriában és Németországban. Ami mindannyiukat egyesíti, az a minőség iránti magas fokú igény.

Brosúrák