A földmunkák szakterülete

A földmunkák szakterülete a legsokoldalúbb alkalmazási lehetőségekkel rendelkező termékek széles választékát egyesíti. Saját hajtás- és vezérlőrendszerei fejlesztése révén a Liebherr különösen nagy gyártási mélységet ér el. A szakterület vezető vállalata a Liebherr-EMtec GmbH, amelynek székhelye Kirchdorf an der Iller (Németország).

A földmunkák szakterületének termékei

A földmunkák szakterületének termékei

A földmunkák szakterületének termékei
A Liebherr földmunkagépek szakterülete számos földmunka- és anyagmozgató gép fejlesztését és gyártását végzi.

Nyolc gyártási helyszín világszerte

A földmunkagépek szakterülete Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában nyolc telephelyen különösen bőséges termékprogram fejlesztését és gyártását végzi. Ide tartoznak a mobil és lánctalpas kotrógépek, a hidro-kábelkotrók, a speciális mélyépítő gépek, a lánctalpas egyengető- és rakodógépek, a csőfektetők, a teleszkópos rakodógépek, a kerekes rakodógépek, a derékcsuklós dömperek, illetve az anyagmozgató gépek. Ezek a gépek a klasszikus földmunkák teljes tartományát lefedik. További alkalmazási területet jelent a kert- és tájépítés, a mező- és erdőgazdálkodás, vagy a speciális mélyépítés. Az anyagmozgató gépeket tekintve az alkalmazási terület a nyersanyag- és újrahasznosító ipartól a farakodáson keresztül folyami és tengeri kikötőkben végzett árumozgatásig terjed.

Kulcsfontosságú technológiák és komponensek a Liebherrtől

A termékek kiváló minőségének biztosításához a fontos komponensek a Liebherr földmunkagépeihez is saját előállításból és gyártásból állnak rendelkezésre. Ide tartozik pl. a dízelmotorokból, hidraulikából és hajtóművekből álló teljes hajtás- és vezérléstechnika.

Minőségi ügyfélszolgálat és szervizhálózat

Az építőgépek magas fokú rendelkezésre állása fontos. A minden alkalmazási helyen igénybe vehető minőségi ügyfélszolgálatról és az eredeti pótalkatrészekkel való ellátásról a teljes, nemzetközi szervizhálózat gondoskodik.

A földmunkák termékprogramja

A Liebherr a földmunkák területén átfogó termékkínálattal rendelkezik.

Gyártási telephelyek

A földmunka szakterület világszerte nyolc gyártási hellyel rendelkezik:

Bischofshofen (Ausztria)
Colmar (Franciaország)
Talien (Kína)
Guaratinguetá (Brazília)
Kirchdorf an der Iller (Németország)
Nenzing (Ausztria)
Nyizsnyij Novgorod (Oroszország)
Telfs (Ausztria)