A háztartási gépek szakterület

A szakterület öt országban gyárt hűtő- és fagyasztógépeket magán- és kereskedelmi használatra. A szakterület vezető vállalata a Liebherr-Hausgeräte GmbH, székhelye Ochsenhausen (Németország).

A háztartási gépek szakterület hűtési technológiája

A háztartási gépek szakterület hűtési technológiája

A háztartási gépek szakterület hűtési technológiája
A Liebherr hűtőszekrényei és fagyasztógépei háztartási, kereskedelmi és ipari használatra is optimálisak, innovatív hűtési technológia és modern kialakítás jellemzi őket.

Élenjáró hűtési technológia és modern kialakítás

Innovatív ötletek, modern kialakítás és átgondolt megoldások a magas kezelési komfort érdekében – ezek jellemzik a Liebherr háztartási gépek programját. Ide tartoznak az asztali, az álló és a beépíthető hűtőszekrények és fagyasztóládák, a hűtő-fagyasztó kombinációk, a készenléti és italhűtő szekrények, valamint a bortároló, illetve bortemperáló szekrények és humidorok. Kereskedelmi és ipari professzionális használatra szolgáló hűtő- és fagyasztószekrények, hűtő- és fagyasztóládák, italhűtő szekrények és laboratóriumi hűtőszekrények fejlesztése és gyártása is folyik. A Liebherr háztartási gépek a minőség szimbólumai Európában és Európán kívül. A különböző gyártási helyeket naponta 7000-nél több gép hagyja el.

Négy gyártási hely

A Liebherr 1954 óta állít elő hűtő- és fagyasztógépeket, a gyártás napjainkban négy országban történik: Németország, Ausztria, Bulgária und Malajzia. A szakterületet minden tevékenységét vezető vállalatként a Liebherr-Hausgeräte GmbH koordinálja, székhelye Ochsenhausen (Németország).

A háztartási gépek termékprogram

A Liebherr mint hűtő- és fagyasztógépek gyártója 3000-nél több termékkel rendelkezik választékában.

Gyártási telephelyek

A Liebherr hűtő- és fagyasztógépek gyártása Európában és Ázsiában négy telephelyen történik.

Kluang (Malajzia)
Lienz (Ausztria)
Ochsenhausen (Németország)
Radinovo (Bulgária)