A tengeri daruk szakterület

A Liebherr a kikötői árumozgatás területén hajó-, úszó-, offshore-, konténer- és mobil daruival, átrakódaruival, valamint kifejezetten kikötői használatra kifejlesztett anyagmozgató gépekkel képviselteti magát.

Liebherr konténerdaruk kikötői árumozgatás közben

Liebherr konténerdaruk kikötői árumozgatás közben

Liebherr konténerdaruk kikötői árumozgatás közben
A Liebherr tengeri daruinak egyik alkalmazási területe a kikötői konténerrakodás.

Kikötői és tengeri használat

A Liebherr a tengeri daruk területén sokoldalú és jól tagolt termékválasztékot kínál a kikötői és tengeri árumozgatás minden fajtájához. Ezekhez a termékekhez tartoznak a konténerrakodó hidak, valamint a gumikerekes és sínhez kötött emelővillás konténerdaruk, a portál-rakodókocsik, a kikötői mobil daruk, az átrakódaruk, valamint a hajó-, úszó- és offshore daruk. Az ezeken a területeken történő tevékenységeket a tengeri daruk szakterület fogja össze, ennek teljes operatív vezetéséért a szakterület vezető cégeként a nenzingi (Ausztria) székhelyű Liebherr-MCCtec GmbH felel.

Az európai gyártás

A tengeri daruk szakterület termékei Európában négy gyárban készülnek, ezek: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Ausztria), Liebherr Container Cranes Ltd., Killarney (Írország), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Nagy-Britannia), illetve Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Németország). A minden alkalmazási helyen igénybe vehető minőségi ügyfélszolgálatról és az eredeti pótalkatrészekkel való ellátásról a teljes, nemzetközi szervizhálózat gondoskodik.

A tengeri daruk termékprogramja

A Liebherr tengeri daruk szakterülete a kikötői és offshore árumozgatás minden fajtájához gazdag termékprogramot kínál.

Gyártási telephelyek

A Liebherr a tengeri darukat Európában négy telephelyen fejleszti és gyártja.

Killarney (Írország)
Nenzing (Ausztria)
Rostock (Németország)
Sunderland (Nagy-Britannia)