A betontechnológia szakterület

A Liebherr az egész világon jelen van a teljes betontechnológiát lefedő ajánlattevőként. A vállalat minden igényre a megfelelő megoldást kínálja a minőségi beton gazdaságos előállítására és optimális szállítására vonatkozóan.

A betontechnológia szakterület termékei

A betontechnológia szakterület termékei

A betontechnológia szakterület termékei
Betonszivattyú, betonszállító autó és keverőberendezés a Liebherr betontechnológia szakterületének termékprogramjából.

A beton szállítása és előállítása

A betontechnológia szakterülethez tartoznak egyebek mellett a különböző méretű és kialakítású betonkeverő berendezések, a betonszivattyúk, a betonszállító autók, a betonszállító autókhoz való szállítószalagok, a vezérlés- és méréstechnika, valamint a maradékbeton-újrahasznosító rendszerek.

A betontechnológia komplett ajánlattevője és szakértője

A Liebherr a betontechnológia területén a betongyártás kiváló minőségű gépeinek és berendezéseinek gyártójaként szerzett magának elismerést. Bad Schussenriedben (Németország) a Liebherr betonlaborral ellátott saját modern kísérleti technikummal rendelkezik. Itt az ügyfelekkel együttműködve keverékekkel kapcsolatos kísérletek folynak különböző anyagokkal vagy receptekkel.

Gyártási helyek az egész világon

A betontechnológia szakterület Bad Schussenrieden és Neu-Ulmon kívül Guaratinguetában (Brazília), Rayongban (Thaiföld), valamint Hszücsouban (Kína) működtet gyártási helyet. A szakterület vezető vállalata a Liebherr-Mischtechnik GmbH Bad Schussenried (Németország) székhellyel.

A betontechnológia termékprogram

A Liebherr a betontechnológia területén átfogó termékkínálattal rendelkezik.

Gyártási telephelyek

A betontechnológia szakterület világszerte öt gyártási hellyel rendelkezik.

Bad Schussenried (Németország)
Guaratinguetá (Brazília)
Neu-Ulm (Németország)
Rayong (Thaiföld)
Hszücsou (Kína)