A szállodák szakterület

A Liebherr cégcsoport szállodák szakterülete hat felső kategóriás szállodát működtet. Közülük három Írországban, kettő Ausztriában és egy Németországban található.

A Löwen Hotel Montafon (Ausztria) előcsarnoka

A Löwen Hotel Montafon (Ausztria) előcsarnoka

A Löwen Hotel Montafon (Ausztria) előcsarnoka
A tradíció és a modernség egymásra találása: a teljesen felújított és 2013-ban újranyitott Löwen Hotel Montafon előcsarnoka Schrunsban (Ausztria)

A Liebherr első szállodái Írországban

Már az 1960-as években létrejött a The Europe Hotel & Resort, a cégcsoport első szállodája Írországban. Röviddel utána két további írországi hotel csatlakozott hozzá: az Ard na Sidhe Country House, Killorglin és a Dunloe Castle, Beaufort, Killarney. A három írországi hotelt jelenleg a Killarney Hotels Ltd. nevű Liebherr társaság működteti.

A szakterület székhelye Svájcban

Az 1980-as években további szállodákat vettek fel a cégcsoportba. A Löwen Hotel Montafon 1982 óta tartozik a Liebherrhez, üzemeltetője a Hotel Löwen Schruns GmbH. Az Interalpen-Hotel Tyrol 1985-ben nyílt meg Telfsben (Ausztria) és az Interalpen-Hotel Tyrol GmbH felelősségi körébe tartozik. 1988 óta a memmingeni Hotel Falken (Németország) is a cégcsoport szállodáihoz tartozik.

A szállodák szakterület valamennyi fölérendelt tevékenységét vezető vállalatként központilag a Liebherr-Hotels AG koordinálja, székhelye Bulle (Svájc).

A Liebherr cégcsoport szállodái

A Liebherr cégcsoport hat szállodája magas igényeket kielégítő kényelmet és szolgáltatásokat kínál.