A járműdaruk szakterülete

A járműdaruk szakterület termékválasztéka 30-nál több különböző teleszkópos és rácsos gémszerkezetű, mobil és lánctalpas járószerkezetekre szerelt darut tartalmaz. A termékskálát folyamatosan aktualizáljuk és a piac követelményeihez igazítjuk. A szakterület vezető vállalata a Liebherr-Werk Ehingen GmbH (Németország), amely egyidejűleg gyártóként is működik.

Liebherr mobil daruk

Liebherr mobil daruk

Liebherr mobil daruk
A Liebherr járműdaruk mobilitásukkal és sokoldalú alkalmazási lehetőségeikkel tűnnek ki.

Az ügyfelek igényei a középpontban

A daruk tervezésétől a szervizig mindig az ügyfelek igényei állnak az első helyen. A szakterület nagy súlyt fektet a járműdaruk minőségére, funkcionalitására és biztonságára, amelyek használat közben magas fokú rendelkezésre állást biztosítanak. A Liebherr honosította meg például a terepjáró mobil daru koncepcióját, és napjainkban világszerte a legszélesebb termékválasztékot kínálja ebben a szegmensben. Az innovatív teleszkóprendszereknek és profilformáknak köszönhetően egyre hosszabb és erősebb gémek kifejlesztése vált lehetővé. A rácsos gémszerkezetű daruk fejlesztésének kezdete óta a Liebherr rekordokat állított fel a teherbírás és az emelési magasság tekintetében. Egy további mérföldkő: a Liebherr-PowerBoom, az alsó tartományában kettős kivitelű rácsos gémszerkezetű fő gém nagy teljesítményű lánctalpas darukhoz.

Kereskedelmi képviseletek világszerte

300 tonna feletti teherbírású mobil daruk és lánctalpas daruk fejlesztése és gyártása az Ehingen/Donau (Németország) telephelyen történik. A nenzingi (Ausztria) telephelyen gyártja a Liebherr a 300 tonnáig terjedő teherbírású lánctalpas darukat. Ennek megfelelően a szakterület világszerte számos kereskedelmi és szervizképviselettel rendelkezik.

A járműdaruk termékprogramja

A Liebherr nagy teljesítményű mobil és lánctalpas darukat kínál a legkülönfélébb alkalmazási lehetőségekre.

Gyártási telephelyek

A Liebherr Európában két telephelyen fejleszt és gyárt járműdarukat:

Ehingen/Donau (Németország)
Nenzing (Ausztria)