Az aerospace és közlekedéstechnika szakterület

Az aerospace és közlekedéstechnika szakterület átfogó rendszereket és komponenseket kínál repülőgépek és sínhez kötött járművek gyártói és üzemeltetői számára. Ezen kívül rugalmas és testreszabott szolgáltatásokkal is támogatja ügyfeleit.

A légi közlekedési ipar és a sínhez kötött járművek iparának beszállítója

A légi közlekedési ipar és a sínhez kötött járművek iparának beszállítója

A légi közlekedési ipar és a sínhez kötött járművek iparának beszállítója
A Liebherr rendszermegoldásokat és komponenseket szállít a légi közlekedési ipar és a sínhez kötött járművek ipara számára.

A világ vezető rendszerszállítója a légi közlekedési iparban

A légi közlekedési iparban a Liebherr a világ egyik vezető rendszerszállítójaként szerzett elismerést. Az aerospace termékszektor repülésvezérlő és működtető rendszerek, valamint futóművek és levegőkezelő rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ezek számos repülőgép fedélzetén megtalálhatók: nagy befogadóképességű és ráhordó repülőgépeken, regionaljeteken és business jeteken, katonai repülőgépeken és helikoptereken. Az ügyfelek közé számít csaknem minden neves repülőgépgyártó. A Liebherr-Aerospace átfogó, az egész világra kiterjedő hálózaton alapuló ügyfélszolgálatot kínál javítási és karbantartási szolgáltatással, műszaki támogatással, dokumentációval és pótalkatrész-logisztikával.

A sínhez kötött járművek iparának beszállítója

A közlekedéstechnika termékszektor a sínhez kötött járművek gyártói és üzemeltetői számára kínálja magas integráltságú rendszerek és komponensek széles választékát: a Liebherr fűtő-, szellőző- és klímarendszereit, hidraulikus működtető rendszereit és elektronikus komponenseit nagy sebességű, távolsági és elővárosi vonatokban, gyorsvasúti és metrószerelvényekben, illetve buszokban használják.

Az aerospace és közlekedéstechnika szakterület telephelyei

A Liebherr aerospace és közlekedéstechnika szakterülete a légi közlekedési felszerelések vonatkozásában öt gyártási hellyel rendelkezik, ezek: Lindenberg (Németország), Toulouse (Franciaország), Guaratinguetá (Brazília), Nyizsnyij Novgorod (Oroszország) és Csangsa (Kína). A közlekedéstechnikában a szakterület három gyártási helyet működtet: Korneuburg (Ausztria), Radinovo (Bulgária) és Zhuji (Kína). Ezeket egy egész világra kiterjedő értékesítési és szervizhálózat egészíti ki.

A szakterület vezető vállalata a Liebherr-Aerospace & Transportation SAS Toulouse-ban, itt történik az aerospace és közlekedéstechnika terület valamennyi tevékenységének koordinálása.

Az aerospace és közlekedéstechnika szakterület termékprogramja

A Liebherr rendszereket és komponenseket kínál a légi közlekedési ipar és a sínhez kötött járművek ipara számára.

Gyártási telephelyek

A Liebherr a légi közlekedési ipar számára a világban öt telephelyen gyárt rendszereket és komponenseket.

Csangsa (Kína)
Guaratinguetá (Brazília)
Lindenberg (Németország)
Nyizsnyij Novgorod (Oroszország)
Toulouse (Franciaország)

A Liebherr a sínhez kötött járművek ipara számára a világban három telephelyen gyárt rendszereket és komponenseket.

Korneuburg (Ausztria)
Radinovo (Bulgária)
Zhuji (Kína)