A forgó toronydaruk szakterülete

Ez a szakterület a legkülönfélébb igényeknek megfelelő forgó toronydaruk és épületdaruk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Minden piaci régió számára speciálisan az ügyfelek igényeihez igazított darukat gyártunk. A szakterület ezen kívül projekttanácsadást is kínál egyebek mellett az erőmű- és berendezésépítés, illetve a szélerőmű-építés területén.

Liebherr forgó toronydaruk nagy építkezésen történő használat közben

Liebherr forgó toronydaruk nagy építkezésen történő használat közben

Liebherr forgó toronydaruk nagy építkezésen történő használat közben
A Liebherr darurendszereit világszerte alkalmazzák nagy építkezéseken. A forgó toronydaruk szakterület tevékenységi köréhez tartozik az építési terület megtervezése, továbbá használt gépek bérbe adása és értékesítése is.

Darurendszerek nagy igénybevételt jelentő alkalmazási területekre

A forgó toronydaruk szakterület világszerte öt telephelyen gyártja széles alkalmazási területen használható felső forgású daruk, gyorsan összeszerelhető toronydaruk és mobildaruk nagy választékát. A Liebherr darurendszerek teherbírása 13-tól 5000 mt-ig terjed maximum 100 m gémkinyúlás és – szabadon álló berendezés esetében – maximum 120 m horogmagasság mellett. A szakterület vezető vállalata a Liebherr-Werk Biberach GmbH (Németország), amely egyúttal gyártási helyként is működik.

Fókuszban az építési terület megtervezése

„Liebherr Tower Crane Solutions” néven a forgó toronydaruk szakterület a Biberach an der Riß telephelyen egy kompetenciacsoportot hozott létre a speciális projektekkel, az erőmű- és berendezésépítési, illetve szélerőmű-építési projektekkel kapcsolatos tanácsadásra. Ez a csapat kihasználja a Liebherr vállalatok és kereskedők egész világra kiterjedő hálózatát és koordinálja a tervezés, statika, gyártás, értékesítés, bérlet és értékesítés utáni szolgáltatások együttműködését a forgó toronydaruk területén. Céljuk, hogy a világon mindenütt az ügyfelek legnagyobb haszára legyenek azok építési projektjeinél.

Használt és bérelhető berendezések kereskedelme

Biberachban található egy használt és bérelhető forgó toronydarukkal foglalkozó központ is. Ez felelős az egész világon a használt Liebherr daruk felvásárlásáért és eladásáért. Ezen kívül megtörténik a Liebherr társaságok decentrális kölcsönzőhelyei bérelhető berendezéseinek és tartozékainak rendelkezésre bocsátása is.

A forgó toronydaruk termékprogramja

A Liebherr a legkülönfélébb igényeknek megfelelő forgó toronydarukat és mobil épületdarukat kínál.

Gyártási telephelyek

A forgó toronydaruk szakterület öt telephellyel rendelkezik világszerte.

Biberach an der Riß (Németország)
Guaratinguetá (Brazília)
Púna (India)
Nyizsnyij Novgorod (Oroszország)
Pamplona (Spanyolország)