News | 10/11/2017 Liebherr Components prezintă inovații tehnologice pentru agricultură și silvicultura la Agritechnica 2017

Liebherr Components organizează o nouă expoziţie de inovații tehnologice în cadrul Agritechnica 2017.

Imagine unică, web (76 KB)

În cadrul târgului Agritechnica organizat anul acesta în Hanovra, Liebherr prezintă cele mai moderne tehnologii din domeniul agriculturii și silviculturii, în perioada 12-18 noiembrie 2017. Vizitatorii expoziției vor avea ocazia să vadă inovații din sectorul motoarelor cu combustie internă, tehnologii de transmisie hidraulică, precum și din domeniul telematicii și senzorilor.

În cadrul acestei expoziții, Liebherr va prezenta în premieră motorul diesel D964 cu 4 cilindri în linie, având o cilindree de 9 litri și o putere utilă maximă de 300 kW. Acesta este cel de-al treilea model nou de motor prezentat de Liebherr anul acesta. Datorită echipamentului foarte robust, este ideal pentru aplicații de teren, care implică variații frecvente ale sarcinii și vitezei motorului. Motorul face parte dintr-o generație nouă creată de Liebherr, care respectă standardele de emisii UE Stage V și va fi disponibilă în 2019. La fel ca motoarele cu șase cilindri D956 și D966 prezentate mai devreme în cursul acestui an, modelul D964 face parte dintr-o nouă generație de motoare, care nu numai că îndeplinește cerințele înalte ale standardelor pentru emisii UE Stage V, dar, datorită sistemului modular de post-tratare a gazelor de evacuare, poate fi folosit și pe piețe în care condițiile de reglementare sunt mai puțin stricte.

O altă atracție este reprezentată de noile unități telematice de la Liebherr. Acest hardware puternic permite mult mai multe posibilități de aplicare comparativ cu produsele telematice convenționale. Unitățile prezentate permit nu doar conexiuni durabile („future-proof”) cu utilaje mobile, ci și comunicare de date sigură, protejată în mod eficient împotriva modificării și accesului neautorizat. Porțile de comunicare mobilă (Mobile Communication Gateways) sunt de asemenea adecvate pentru aplicații de securitate conform ISO 25119.

În plus, datorită extinderii portofoliului de produse din gama de presiune medie, echipa responsabilă de expoziție din cadrul Liebherr Components are oportunitatea de a prezenta trei inovații în domeniul hidraulic. Familia LH30 de pompe de presiune medie se extinde cu două noi dimensiuni – cu un debit de 28 cm3 și 85 cm3. Aceste două noi dimensiuni sunt concepute pentru clienții din sectorul utilajelor mobile. Liebherr introduce de asemenea un program complex pentru controlere, prin intermediul căruia controlerele pot fi integrate individual sau grupat. O altă inovație din sectorul hidraulic este opțiunea de acționare universală pentru gama de produse LH30. Aceasta le permite clienților să achiziționeze unități individuale și apoi să le completeze cu accesorii de diferite dimensiuni, în funcție de necesități.

În cadrul mesei rotunde cu tematica „Sisteme și componente”, Liebherr oferă informații despre traductorul de poziție inteligent LiView, care este de asemenea prezentat la standul expoziției. Pentru profesioniștii în domeniu, Liebherr organizează o prezentare generală a portofoliului actual de servicii de mentenanță inteligentă și predictivă pentru utilajele mobile. Ne bucurăm să vă invităm la discuțiile specialiștilor ce vor avea loc luni, în data de 13, între orele 10-10:45 am, precum și între 3-3:45 pm.

Descoperiți pagina noastră dedicată Agritechnica