News | 12/10/2017 Compania Cleanaway alege Liebherr

Încărcătorul pe șenile Liebherr LR 634, încărcătorul pe pneuri L 524 și excavatorul R 920 la groapa de gunoi ecologică Noosa, QLD, gestionată de Cleanaway.

Imagine unică, web (282 KB)

Divizia de Echipamente Terasiere a Liebherr își continuă activitatea de succes prin parteneriatul cu Cleanaway, cea mai importantă companie din Australia în domeniul gestionării deșeurilor, reciclării și serviciilor industriale, care administrează o rețea națională de unități de colectare, procesare și tratament al deșeurilor și gropi de gunoi ecologice, în peste 200 de locații din Australia. Am furnizat Cleanaway un număr considerabil de echipamente mobile noi pentru deșeuri și reciclare, în vederea executării contractului încheiat cu Consiliul Orașului Brisbane, care va începe la mijlocul anului 2018. Noile utilaje vor fi folosite în patru Centre de Recuperare a Deșeurilor din Brisbane și din apropiere.

Printre alte comenzi recente se numără și înlocuirea unor încărcătoare pe șenile mai vechi din cadrul flotei, cu unități Liebherr noi, care vor fi livrate în toată țara.

În total au fost comandate 15 utilaje noi, care vor fi livrate începând cu primele luni ale anului 2018, cu finalizare până la jumătatea anului.

Un alt succes recent în relația cu Cleanaway este reprezentat de echipamentele noi livrate ca urmare a reînnoirii contractelor pentru groapa de gunoi administrată de Consiliul Districtului Noosa, și anume trei noi utilaje specializate Liebherr, precum și alte trei unități noi care au fost trimise la unitatea Cleanaway MRF din South Guildford, în apropiere de Perth. De asemenea, tocmai ce am livrat Cleanaway un mic încărcător pe pneuri Liebherr Compact, care va fi utilizat în cadrul Proiectului de Gaze Naturale Wheatstone din WA.

După livrarea unităților comandate, flota Cleanaway va include în total 24 de utilaje specializate Liebherr, în toată țara.