News | 14/07/2017 Armata germană comandă macarale blindate mobile și macarale pentru situații de urgență de la Liebherr

Macaralele de recuperare Liebherr G-BKF sunt flexibile și lucrează excelent în condiții de teren.

Imagine unică, web (193 KB)

Comanda include livrarea a 33 macarale de recuperare blindate model G-BKF, precum și 38 macarale mobile G-LTM 1090-4.2. Acestea sunt macarale telescopice clasa 90 tone, cu cabină pentru șofer și cabină de macara blindate.

Modelul G-BKF de la Liebherr este un model de macara de recuperare blindată, pe un șasiu mobil cu patru punți. Se comportă excelent în condiții de teren și are o manevrabilitate superioară. Modelul G-BKF este flexibil și rentabil, fiind echipat atât cu dispozitiv de ridicare a sarcinilor, cât și cu sistem de recuperare a vehiculelor. Brațul său telescopic de 20,9 m îi permite macaralei G-BKF să gestioneze rapid și precis sarcini de până la 20 tone. Cele două trolii de recuperare și dispozitivul de tractare din spate îi permit să efectueze operațiuni de recuperare și tractare pentru o gamă largă de vehicule.

Modelul G-LTM 1090-4.2 comandat de Armata germană este o macara mobilă pe patru punți, o versiune a modelului standard LTM 1090-4.2, având cabina șoferului și cabina macaralei blindate. Are un braț telescopic de 35,7 m și un troliu de recuperare în partea din spate.