Nyheter | 18/08/2020 Nordby Maskin AS har kjøpt sin Liebherr nummer 50

Liebherr R914 compact i arbeid med uteområde ved Fremtidens skole i Skarnes.

Enkeltbilde, web (421 KB)

Knusing av betong med Liebherr R924 ved Nordby Maskin sitt eget sorteringsanlegg.

Enkeltbilde, web (460 KB)

Nå i august leveres det en ny L556 XPower til Nordby Maskin AS. De har med denne kjøp totalt over 50 Liebherr maskiner siden samarbeidet startet i 2013.

Nordby Maskin AS er en familiebedrift som har hovedkontor hjemme på gården like Nord for Oslo. Karl Kristoffer Nordby startet opp i 1984 med traktor graver og skogdrift og i 1990 ble Nordby Maskin AS etablert. De feirer 30 år i år. Bedriften har i dag ca. 200 ansatte og øker stadig. De er hele tiden bevist på utvikling ,HMS ,langsiktig tenking og fornyelse av maskinpark. Arbeidsområdene er sentrale Østlandet hvor de utfører alt fra prosjektering til små og store oppdrag innen Grunnarbeid, veianlegg, VA, anleggsgartner m.m. De har og rammeavtaler med flere kommuner.

Denne kunden er opptatt av kvalitet og stabilitet hvor kun det beste er godt nok, derfor har valget falt på Liebherr maskiner. Etter at maskinførerne ble kjent med Liebherr maskiner så er det kun det de ønsker å kjøre. Nordby maskin har de fleste maskiner i sortimentet Liebherr anleggsmaskiner, fra gravemaskiner på hjul og belter, dosere, hjullastere til teleskoptruck.

Karl Kristoffer Nordby har hatt mange forskjellige maskiner oppigjennom årene og han sier at han har valgt Liebherr fordi de har fordelen med at Liebherr også lager det meste av komponenter og maskiner selv og at de er et familieeid selskap. Liebherr er et Premium merke og det merkes godt på kvalitet, dieselforbruk, kjørekomfort, support og service. Karl Kristoffer påpeker også at de er også meget godt fornøyd med serviceapparatet til Liebherr-Norge AS som har kort responstid og god dekning med tanke på antall maskiner fordelt på servicebiler og mekanikere.

Liebherr-Norge AS takker for tilliten.