Alansa sankarit

Liebherr-kuormauskoneet

Koneita vaativaan käyttöön

Liebherr on jo 50 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut tehokkaita kuormauskoneita, tela-alustaisia nostureita, kurottajia, pyöräkuormaajia sekä puskukoneita teolliseen käyttöön. Lisälaitteet ja asiakaspalvelu täydentävät romun, puun, jätteiden, irtoaineksen ja muun tavaran kuormaukseen liittyvää tuotevalikoimaa.

Kuormauslaitteille asetetaan erittäin suuria vaatimuksia: Koneiden täytyy olla erityisen lujarakenteisia, tehokkaita, pitkäikäisiä ja luotettavia. Tämä takaa koneiden sujuvan käytön vuorokauden ympäri.

Liebherr pystyy vastaamaan menestyksekkäästi asiakkaiden erityisvaatimuksiin, sillä se kehittää ja mukauttaa koneensa jatkuvasti muuttuvien olosuhteiden vaatimuksiin. Materiaalinkäsittelykoneiden nousevat hytit, pyöräkuormaajien vahvistetut aisastot ja kustannustehokkaat sähkökäyttöiset koneet ovat vain muutamia esimerkkejä materiaalinkäsittelyyn tarkoitetuista erityisominaisuuksista.

Sähköiset lastauslaitteet

Palveluita toimialalle, joka ei koskaan pysähdy

Olipa kyseessä arvokkaan hyötyjätteen lajittelu, kierrätys, puutavaran taikka satamakonttien lastaus, koneiden suorituskyky ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joilla on ratkaiseva merkitys lastauksen onnistumisessa.

Tällöin tulee valita täydellinen paketti tehokkaita koneita ja vaatimuksiin räätälöityjä palveluita. Palvelumme on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista tukea työhösi.

Ota yhteyttä nyt!

Tietosuojaseloste (PDF, 334 KB)