Työstökoneet ja automaatiojärjestelmät

Yli kuuden vuosikymmenen kokemuksella Liebherr on yksi maailman johtavista vierintäjyrsinkoneiden ja –työkalujen, sekä automaatiojärjestelmien valmistajista. Koneistustyökalut ja automaatiojärjestelmien toimialan toimintaa koordinoi Liebherr-Verzahntechnik GmbH Kemptenissa (Saksa).

Liebherr profiilityöstökoneet

Liebherr profiilityöstökoneet

Liebherr profiilityöstökoneet
The LGG 180- hammaspyörien hiomakoneissa yhdistyvät lyhyt hionta-aika ja laadukas jälki, niitä käytetään muun muassa autoteollisuudessa vaihteistojen hammaspyörästön valmistukseen.

Vierintäjyrsinkoneiden tuotealueet

Tulevaisuuden jäähdytysainevapaat, nopeat, teknologiaa hyödyntävät koneet säästävät ympäristöä mutta myös lisäävät tuottavuutta. Liebherr alkoi tuottaa vierintäjyrsinkoneita jo 1950-luvun alussa. Konserni on nyt yksi maailman johtavista vierintäjyrsinkoneiden, hammaspyöräkoneiden, jyrsinkoneiden, profiilihiomakoneiden sekä hammaspyörätyökalujen valmistajista. Näitä tuotteita käyttävät monet tunnetut yritykset kansainvälisessä konepaja- ja ajoneuvoteollisuudessa. Tulevaisuuteen suuntautunut, jäähdytinnestevapaa ja nopea jyrsinteknologia on ympäristöystävällistä ja se myös lisää koneen tuottavuutta.

Automaatiojärjestelmien tuotealueet

Automaatiojärjestelmien tuotealueella Liebherr tuottaa nostolaitteita jopa 6500 kiloa painavien työkappaleiden käsittelyyn sekä automaattisia lastaus- ja purkulaitteita työstökoneisiin ja kuljetinjärjestelmiin. Hankkeita voidaan toteuttaa kaikilla valmistus- ja kokoonpanoalueilla, monilla erilaisilla tuotteilla kuten lineaarisilla nostolaitteilla, kuormalavojen käsittelyjärjestelmillä ja kuljetinjärjestelmillä. Modulaarinen rakenne, korkealaatuisten komponenttien käyttö ja korkeasti koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat järjestelmien keskimääräistä korkeamman saatavuuden. Yhdessä johtavien koneenvalmistajien kanssa Liebherr-automaatiojärjestelmien tuotealue toteuttaa tuotantolinjojen yhdistämistä, koneistuskeskusten automatisointia ja työstökoneiden integrointia.

Tuotantotehtaat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa

Työstökone- ja automaatiojärjestelmäosaston toimintaa hallinnoi Liebherr-Verzahntechnik GmbH Kemptenissä (Saksa), joka toimii myös tuotantokeskuksena ja jonka haarakonttori sijaitsee Ettlingen:ssä lähellä Karlsruhea (Saksa). Muut tuotantolaitokset sijaitsevat Collegnossa lähellä Turinia (Italia), Salinessa lähellä Michigania (Yhdysvallat) ja Bangaloressa (Intia), joita täydentää maailmanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio.

Työstökoneiden ja automaatiojärjestelmien tuotevalikoima

Liebherrin työstökoneiden ja automaatiojärjestelmien laaja tuotevalikoima

Tuotantotehtaat

Työstökone- ja automaatiojärjestelmäosaston viisi tehdasta sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Bangalore (Intia)
Collegno (Italia)
Ettlingen (Saksa)
Kempten (Saksa)
Saline (Yhdysvallat)