Komponenttiosasto

Liebherr-Component Technologies AG Bulle:ssa (Sveitsi) koordinoi komponenttiosaston liiketoimintaa. Osasto on erikoistunut tehokkaiden komponenttien kehitykseen, suunnitteluun, tuotantoon ja kunnostamiseen mekaanisessa, hydraulisessa ja sähköisessä käyttö- ja ohjaustekniikassa.

Komponenttiosaston suurten halkaisijoiden laakereita

Komponenttiosaston suurten halkaisijoiden laakereita

Komponenttiosaston suurten halkaisijoiden laakereita
Laajaläpimittaiset laakerit ovat osa Liebherr Componentsin tuotevalikoimaa. Ne valmistetaan Biberachissa (Saksa) ja Monterreyssä (Meksiko), ja niiden halkaisija vaihtelee 400-6000 mm:n välillä. Niitä käytetään useisiin eri tarkoituksiin, muun muassa tuuliturbiineissa säätämään roottorin siipiä. Lisäksi niitä asennetaan säätövoiman kontrollointiin voimalaitoksissa.

Monipuolinen tuotevalikoima

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima käsittää diesel- ja kaasumoottorit, polttoaineen ruiskutusjärjestelmät, moottorinohjausyksiköt, hydraulipumput ja –moottorit, hydrauliset sylinterit, suurikokoiset laakerit, vaihdelaatikot, vaijerivinssit, kytkinlaitteet, elektroniset komponentit ja ohjelmistot. Korkealaatuisia komponentteja käytetään nostureissa, maansiirtovälineissä, kaivosteollisuudessa, merenkulun sovelluksissa, tuuliturbiineissa, ajoneuvotekniikassa, ilmailussa sekä liikennetekniikassa. Liebherr- konsernin muuta tuotevalikoimaa käytetään teknologian jatkuvaan parantamiseen.

Asiakaslähtöinen kehitys

Korkea tuotantotaso sekä nykyaikaisten ja joustavien tuotantolaitosten käyttö mahdollistavat Liebherrillä asiakkaille yksilöidyt ratkaisut. Jokainen komponentti suunnitellaan asiakkaiden pyyntöjen ja vaatimusten mukaisesti – tuoteideasta, kehityksestä, valmistuksesta ja käyttöönotosta sarjatuotantoon asti. Liebherr tarjoaa mekaanisten ja hydraulisten voimansiirron eri asteisten komponenttien kunnostusta siihen erikoistuneessa tehtaassa.

Tuotantolaitokset ja myynti kaikkialla maailmassa

Liebherr kehittää ja valmistaa komponentteja kymmenessä eri toimipisteessä. Ne sijaitsevat Biberach an der Rississä, Deggendorfissa, Ettlingenissä, Kirchdorf an der Illerissä ja Lindaussa (kaikki Saksassa), sekä Bullessa (Sveitsi), Colmarissa (Ranska), Dalianissa (Kiina), Monterreyssä (Meksiko) ja Guaratinguetássa (Brasilia). Liebherr-Components AG, jonka pääkonttori sijaitsee Nussbaumenissa (Sveitsi) vastaa näiden tuotteiden maailmanlaajuisesta myynnistä ja huollosta Liebherr- konsernin ulkopuolisille asiakkaille. Tytäryhtiöt, myyntitoimistot, kaupalliset toimistot ja jälleenmyyjät tukevat pääkonttoria.

Products & Systems Components

Liebherr tarjoaa laajan valikoiman tuotteita moneen käyttöön.

Tuotantotehtaat

Liebherrin komponenttiosastolla on kymmenen tuotantotehdasta ympäri maailman:

Biberach an der Riss (Saksa)
Bulle (Sveitsi)
Colmar (Ranska)
Dalian (Kiina)
Deggendorf (Saksa)
Ettlingen (Saksa)
Guaratinguetá (Brasilia)
Kirchdorf an der Iller (Saksa)
Lindau (Saksa)
Monterrey (Meksiko)