Satamanosturiosasto

Tähän osastoon kuuluvat Liebherr laivanosturit, kelluvat nosturit, lautta- ja konttinosturit, mobiilisatamanosturit, kurottajat sekä muut materiaalinkäsittelykoneet, jotka on erityisesti suunniteltu satamakäyttöön.

Liebherr konttinosturit tavaran käsittelyssä satamassa

Liebherr konttinosturit tavaran käsittelyssä satamassa

Liebherr konttinosturit tavaran käsittelyssä satamassa
Konttien lastaus satamissa on eräs Liebherr satamanostureiden käyttötarkoituksista.

Käyttö satamassa ja vesillä

Liebherr tarjoaa laajan valikoiman korkeatasoisia satamanostureita, jotka soveltuvat kaikenlaisen tavaran käsittelyyn niin maalla kuin merelläkin. Tuotteisiin sisältyvät konttinosturit, kumirenkaiset- sekä kiskoilla liikkuvat pukkinosturit, konttilukit, mobiilisatamanosturit, kurottajat, laivanosturit, kelluvat nosturit, ja merellä sijaitsevat nosturit. Liebherr-MCCtec GmbH Nenzing:ssä (Itävalta) on sekä vastuu- että osaston johtava yhtiö satamanosturidivisioonassa.

Tuotanto Euroopassa

Satamanosturiosaston tuotteet valmistetaan neljässä eri Euroopan tehtaassa: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Itävalta), Liebherr Container Cranes Ltd., Killarney (Irlanti), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Yhdistynyt Kuningaskunta) ja Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Saksa). Kansainvälinen huoltoverkosto varmistaa korkealaatuisen asiakaspalvelun jokaisella työmaalla, yhdessä alkuperäisosien tarjonnan kanssa.

Satamanostureiden tuotevalikoima

Liebherr satamanosturiosasto tarjoaa mittavan valikoiman tuotteita kaikenlaiseen tavan käsittelyyn niin satamissa, kuin vesilläkin.

Tuotantotehtaat

Liebherr kehittää ja valmistaa satamanostureita neljässä eri Euroopan tehtaassa.

Killarney (Irlanti)
Nenzing (Itävalta)
Rostock (Saksa)
Sunderland (Yhdistynyt Kuningaskunta)