Liebherr Suomessa

Suomessa Liebherr yhtymää edustaa oma myynti- ja huoltoyhtiö kuin myös paikalliset myynnin ja huollon yhteistyökumppanit. Liebherr-Finland Oy Ab perustettiin vuonna 2004 varmistamaan paras mahdollinen valikoitujen Liebherr tuotteiden myynti, markkinointi ja jälkimarkkinointi Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Koska olemme valmistajan omistama yhtiö pystymme takaamaan parhaan mahdollisen tuotteiden toimittamisen ja yhteydenpidon asiakkaan sekä valmistajan välillä.

Liebherr-Finland Oy Ab Tuusulassa

Liebherr-Finland Oy Ab:n toimitilat Tuusulassa lähellä Helsinkiä

Liebherr-Finland Oy Ab:n toimitilat Tuusulassa lähellä Helsinkiä

Vuodesta 2004 alkaen yhtymällä on ollut Tuusulassa maansiirtokoneiden myynti- ja huoltokeskus. Liebherr-Finland Oy Ab:n myyntitoiminnot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Helsinkiä ja Helsinki-Vantaan lentokenttää. Näin varmistamme erinomaiset yhteydet valmistajatehtaisiin ja samalla palveluidemme korkean laadun.

Huolto ja asiakaspalvelu

Asiantuntevasta asiakaspalvelusta Tuusulassa vastaa pätevä neuvonta- ja huoltohenkilöstö. Modernit huoltopisteet ja kattava varaosalogistiikka takaavat koneiden parhaan mahdollisen käyttövarmuuden.

Osoite

Liebherr-Finland Oy Ab

Pakkasraitti 8

04360 Tuusula

Suomi