Kotitalouskoneet

Kotitalouskoneosasto valmistaa jääkaappeja ja pakastimia yksityiseen- ja kaupalliseen käyttöön viisi eri maassa. Osastoa johtava yhtiö on Liebherr-Hausgeräte GmbH Ochsenhausen:ssa (Saksa).

Liebherrin kylmälaiteteknologia

Liebherrin kylmälaiteteknologia

Liebherrin kylmälaiteteknologia
Liebherrin jääkaapit ja pakastimet soveltuvat erinomaisesti yksityisiin kotitalouksiin, vähittäiskauppaan ja eri teollisuuden aloille innovatiivisen jäähdytysteknologian ja modernin suunnittelun ansiosta.

Edistynyt jäähdytysteknologia ja moderni muotoilu

Liebherrin kotitalouskoneet ovat tunnettuja innovatiivisista ideoista, modernista suunnittelusta sekä harkituista ratkaisuista optimaalisen käyttäjämukavuuden tuottamiseksi. Tuoteryhmä sisältää pöytämalliset-, irrallaan olevat- sekä integroidut jääkaapit ja pakastimet, jääkaappipakastimet, elintarvikkeiden säilytys- ja jäähdytyskaapit, viinin jäähdytys- ja lämpötilan säätökaapit sekä humidorit. Jää- ja pakastekaapit, arkkujääkaapit ja –pakastimet, juomien jäähdytyskaapit ja laboratorioiden jäähdytyslaitteet kehitetään ja valmistetaan vähittäiskaupan ja teollisuuden ammattikäyttöön. Liebherrin kotitalouslaitteet ovat laatumerkki Euroopassa ja sen ulkopuolella, joka päivä yli 7000 laitetta lähtee Liebherrin eri tuotantolaitoksista.

Neljä tuotantolaitosta

Liebherr on valmistanut jääkaappeja ja pakastimia vuodesta 1954, niitä valmistetaan tällä hetkellä neljässä maassa, jotka ovat Saksa, Itävalta, Bulgaria ja Malesia. Liebherr-Hausgeräte GmbH (Ochsenhausen, Saksa) toimii osaston hallintayrityksenä.

Kotitalouskoneiden tuotevalikoima

Jääkaappien ja pakastimien valmistajana Liebherrin valikoimaan kuuluu yli 3000 tuotetta.

Tuotantotehtaat

Liebherr valmistaa jääkaappeja ja pakastimia neljässä Euroopan ja Aasian tehtaassa.

Kluang (Malesia)
Lienz (Itävalta)
Ochsenhausen (Saksa)
Radinovo (Bulgaria)