Mobiilinosturit

Ajoneuvonosturiosaston tuotevalikoima sisältää yli 30 erityyppistä teleskooppi- ja ristikkopuominosturia, niin pyörä- kuin tela-alustaisena. Tuotevalikoimaa päivitetään ja mukautetaan jatkuvasti markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Osaston hallintayritys on Liebherr-Werk Ehingen GmbH (Saksa), joka toimii myös koneiden valmistajatehtaana.

Liebherr mobiilinostureita

Liebherr mobiilinostureita

Liebherr mobiilinostureita
Liebherrin mobiilinostureille luontaista ovat liikkuvuus ja laaja varustelutaso.

Asiakkaiden tarpeet pääosassa

Asiakkaiden tarpeet ovat pääosassa aina koneiden kehityksestä myynnin jälkeiseen huoltoon. Osasto asettaa standardit ajoneuvonostureiden laadun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden mukaan. Liebherr muuan muassa perusti mobiilinosturikonseptin, ja tarjoaa tällä hetkellä maailman laajinta tuotevalikoimaa kyseisellä tuotealueella. Innovatiivisten teleskooppijärjestelmien ja puomin muotosuunnittelun ansiosta oli mahdollista kehittää yhä pidempiä ja kestävämpiä puomeja. Ristikkopuominostureiden kehityksen myötä Liebherr on rikkonut ennätyksiä nostokapasiteetissa ja –korkeudessa. Toinen virstanpylväs on Liebherr PowerBoom, voimapuomi, joka on kaksiristikkoinen pääpuomi suuren tela-alustaisen nosturin alaosassa.

Myyntiyhtiöitä ympäri maailmaa

Mobiili- ja tela-alustaiset nosturit, joiden nostokyky on enemmän kuin 300 tonnia, kehitetään ja valmistetaan Ehingen-Donaussa (Saksa). Nenzingissä (Itävalta), Liebherr valmistaa tela-alustaiset nosturit, joiden nostokyky on maksimissaan 300 tonnia. Osastolla on myös paljon myynnin ja huollon konttoreita ympäri maailman.

Mobiilinostureiden tuotevalikoimaa

Liebherr tarjoaa mobiili- ja tela-alustaisia nostureita laajalla varustelutasolla.

Tuotantotehtaat

Liebherr kehittää ja rakentaa mobiilinostureita kahdessa Euroopan tehtaassaan.

Ehingen/Donau (Saksa)
Nenzing (Itävalta)