Maanrakennuskoneet

Maanrakennuskoneiden osasto valmistaa paljon erilaisia tuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin. Kehittämällä omia käyttö- ja säätötekniikkajärjestelmiään Liebherr saavuttaa erittäin korkean tuotantotoimivuuden. Osaston hallintoyhtiö on Liebherr-EMtec GmbH (Kirchdorf an der Iller, Saksa).

Maanrakennuskoneosaston tuotteita

Maanrakennuskoneosaston tuotteita

Maanrakennuskoneosaston tuotteita
Liebherr- konsernin maanrakennuskoneiden osasto kehittää ja valmistaa paljon erilaisia maanrakennus- ja materiaalinkäsittelykoneita.

Kahdeksan tehdasta ympäri maailman

Maanrakennuskoneiden osasto kehittää ja valmistaa erittäin suurta tuotevalikoimaa kahdeksassa eri Euroopan, Aasian ja Etelä-Amerikan kohteessa. Näihin tuotteisiin kuuluvat pyörä- ja tela-alustaiset kaivukoneet, köysikaivukoneet, paalutus- ja porauslaitteet, pyörintäporauslaitteet, telakuormaajat, puskutraktorit, sivupuominosturit, kurottajat, pyöräkuormaajat, dumpperit ja materiaalikoneet. Nämä koneet kattavat kaikki perinteiset maanrakennusalan työt. Muita käyttötarkoituksia ovat mm. pienviljely, puutarhanhoito, maa- ja metsätalous ja muut erikoisalat. Materiaalinkäsittelykoneiden käyttöalueet kattavat niin raaka-aine- ja kierrätysteollisuuden, kuin puun käsittelyn ja satamissa tapahtuvan tavarankuljetuksenkin.

Liebherr avainteknologia ja komponentit

Tuotteiden korkean laadun ylläpitämiseksi, maanrakennuskoneiden tärkeät komponentit valmistetaan paikallisesti. Näihin komponentteihin kuuluvat mm. käyttö- ja ohjaustekniikkajärjestelmiin asennetut dieselmoottorit, hydrauliikka ja vaihteistot.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja palveluverkosto

Rakennuskoneiden huollon ja asiakaspalvelun saatavuus on tärkeää. Siksi kansainvälinen huoltoverkosto takaa pätevän asiakaspalvelun kaikissa käyttöpaikoissa yhdessä alkuperäisten varaosien toimittamisen ohella.

Maanrakennuskoneosaston tuotevalikoima

Liebherr tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maanrakennuskoneita.

Tuotantotehtaat

Maanrakennuskoneosastolla on kahdeksan tehdasta ympäri maailman:

Bischofshofen (Itävalta)
Colmar (Ranska)
Dalian (Kiina)
Guaratinguetá (Brasilia)
Kirchdorf an der Iller (Saksa)
Nenzing (Itävalta)
Nizhny Novgorod (Venäjä)
Telfs (Itävalta)