Industriens helte

Liebherr-maskiner til materialehåndtering

Maskiner der opfylder høje krav

I mere end 50 år har Liebherr udviklet og fremstillet kraftige materialehåndteringsmaskiner, wiregravemaskiner, reachstackere, hjullæssere, teleskoplæssere samt dozere og larvebåndslæssere til industriel brug. Men også påbygningsredskaber og kundeservice er et succesrigt tillæg til produktpaletten til flytning af skrot, træ, affald, bulk- og stykgods.

Kravene til de forskellige materialehåndteringsmaskiner er meget høje: De skal være ekstra robuste, effektive, holdbare og pålidelige. Derved er problemfri anvendelse af maskinerne sikret ikke alene om dagen, men også om natten.

Løbende udvikling og tilpasning til ændrede forhold for maskinerne giver Liebherr mulighed for at klare specielle krav fra kundernes side med bravur. Hydrauliske kabineløft på materialehåndteringsmaskinerne, forstærket P-kinematik på hjullæsserne eller elektrisk motordrift for en omkostningseffektiv drift af maskinerne er blot nogle af eksemplerne på specialkonfigurationer til materialehåndtering.

Elektriske materialehåndteringsmaskiner

Serviceydelser til en branche, der altid er i bevægelse

Uanset om det gælder sortering af materialer, genbrug eller materialehåndtering af træ eller arbejde havneområder er to kriterier af afgørende betydning for en vellykket materialehåndtering.

Kun en samlet pakke af effektive maskiner og serviceydelser, der er tilpasset til kravene, kan være den rigtige løsning. Vores serviceydelser er udformet til at støtte bedst muligt i hverdagen.

Kontakt os!

Persondatabeskyttelseserklæring (PDF, 334 KB)