Divisionen Minedrift

Liebherr-koncernens division Minedrift forsyner den internationale minedriftsindustri med store maskiner til udvinding af råstoffer i minedriftsmiljøer med åbne brud. Disse aktiviteter koordineres af divisionens moderselskab, Liebherr-Mining Equipment SAS, i Colmar (Frankrig).

Mineudstyr til minedrift med åbne brud

Mineudstyr til minedrift med åbne brud

Mineudstyr til minedrift med åbne brud
Divisionen Minedrift fremstiller tipvogne og hydrauliske gravemaskiner til udvinding af råstoffer i minemiljøer med åbne brud.

Specialiserede produkter og brugerdefinerede løsninger

Pålæsnings- og hejseudstyr til udvinding af råstoffer fremstilles to forskellige steder: Colmar (Frankrig) og Newport News, (Virginia, USA). Produktsortimentet omfatter for øjeblikket otte store hydrauliske gravemaskiner med en driftsvægt på 100 til 800 tons og en udgangseffekt på op til 3.000 kW. Grabkapaciteten for disse gravemaskiner er op til 47,5 m³. Med de dieselelektriske transmissioner kan de store tipvogne opnå en nyttelast på mellem 220 og 360 tons.

Avanceret udstyr til maksimal produktivitet

Takket være utallige innovationer kan Liebherr levere branchens nyeste udstyr. Målet er at tilbyde det mest omfattende udvalg af produkter til gravemaskiner med en driftsvægt på over 100 tons og tipvogne med en nyttelast på 100 tons eller mere.

De primære udviklingsmål i alle udstyrsklasser omfatter høj maskintilgængelighed, teknisk pålidelighed og maksimal energieffektivitet i hele drivsystemet. Ude på stedet opnår Liebherrs gravemaskiner og lastbiler til minedrift meget høj produktivitet, da de kan trække flere tons i timen med et minimum af driftsomkostninger.

Tilgængelighed døgnet rundt alle ugens dage er afgørende for verdensomspændende kundeservice

Der skal være højtydende maskiner til rådighed døgnet rundt ved minedrift med åbne brud. Kundeservice spiller derfor en meget vigtig rolle i minedriftsindustrien. Liebherrs division Minedrift investerer løbende i udvidelse af servicenetværket via sine egne afdelinger: i forsyning af reservedele og rekonditionering af komponenter samt kvalificering og uddannelse af servicemedarbejdere. Det giver vores kunder en komplet servicemodel i hele maskinens levetid.

Produktsortiment i divisionen Minedrift

Divisionen Minedrift fremstiller højtydende maskiner til overfladebrydningsindustrien.

Produktionsanlæg

Liebherr-koncernens division Minedrift har to produktionssteder.

Colmar (Frankrig)
Newport News (USA)