Divisionen Maritime kraner

Denne Liebherr-division er repræsenteret i den maritime godshåndteringssektor med skibskraner, flydekraner, offshorekraner, containerkraner, mobile havnekraner, teleskoptrucks og andet udstyr til materialehåndtering, som er udviklet specielt til brug i havne.

Liebherr-containerkraner, det håndterer gods i en havn

Liebherr-containerkraner, det håndterer gods i en havn

Liebherr-containerkraner, det håndterer gods i en havn
Læsning af containere i havne er et af anvendelsesområderne for maritime kraner fra Liebherr.

Brug i havne og til havs

Liebherr leverer et bredt udvalg af maritime kraner af høj kvalitet til alle typer godshåndtering i havne og til havs. Produkterne omfatter skib til lager-containerkraner, gummidæk- og skinnemonterede gantrykraner, portalløftetrucks, mobile havnekraner, teleskoptrucks, skibskraner, flydekraner og offshorekraner. Aktiviteterne i disse områder kombineres i produktdivisionen Maritime kraner. Liebherr-MCCtec GmbH i Nenzing (Østrig) er ansvarlig som kontrollerende virksomhed i denne produktdivision.

Produktion i Europa

Divisionen Maritime kraners produkter fremstilles fire forskellige steder i Europa: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Østrig), Liebherr Container Cranes Ltd. i Killarney (Irland), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Storbritannien) og Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Tyskland). Et komplet internationalt servicenetværk sikrer kvalificeret kundeservice hos alle anlægssteder samt adgang til originale reservedele.

Produktsortiment inden for maritime kraner

Liebherrs division Maritime kraner er behjælpelig med et omfattende udvalg af produkter til alle slags godshåndtering i havne og offshore.

Produktionsanlæg

Liebherr udvikler og fremstiller maritime kraner fire forskellige steder i Europa.

Killarney (Irland)
Nenzing (Østrig)
Rostock (Tyskland)
Sunderland (Storbritannien)