Liebherr i Danmark

For at imødekomme den voksende betydning, som det danske marked har for Liebherr, blev Liebherr-Danmark ApS grundlagt i 2012. Selskabet er ansvarlig for salg og service på det danske marked af Liebherr kraner.
Salgs- og serviceaktiviteter for øvrige produktområder har været varetaget i Danmark af erfarne samhandelspartnere siden 1966.

Liebherr-Danmark ApS i Horsens

Liebherr-Danmark ApS i Horsens

Liebherr-Danmark ApS i Horsens

Liebherr-Danmark ApS blev oprettet i februar 2012. Virksomheden har hovedsæde i Horsens og er ansvarlig for salg og service af Liebherrs mobilkraner og bæltekraner over 350 tons i Danmark. Dermed kan de danske kunder, som også omfatter førende producenter af vindmøller få en endnu bedre service. Liebherrs mobil- og bæltekraner har i mange år været anvendt til opførelse af vindmølleparker på land og på vandet. Derudover varetager selskabet også salg og service af Havnekraner (port equipment), offshore kraner og skibskraner i Skandinavien, Finland, Grønland, Island og Færøerne.

Adresse

Liebherr-Danmark ApS

Plutovej 1

8700 Horsens

Danmark

Johs. Møllers Maskiner A/S

Afdeling i Horsens

Afdeling i Horsens

JMM Group A/S - Johs. Møllers Maskiner A/S - repræsenterer i Danmark som forhandler følgende Liebherr produkter med salg, service og reservedele:

  • Entreprenør- og industrimaskiner
  • Larvebåndskraner indtil 300 t.
  • Tårnkraner og mobile tårnkraner

Kontakt

Kontakt din Liebherr salgs- og servicepartner i Danmark.